''Αλεπουδάκι'' ο Καπούτσκα

2016-08-04 21:17

Ένα από τα ταλέντα που έλαμψαν στο Euro της Γαλλίας, απέκτησε η Λέστερ και αυτός είναι ο Μπάρτοζ Καπούτσκα, που εντυπωσίασε με τη φανέλα της Πολωνίας.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, υπέγραψε ως το 2021με τις ‘’αλεπούδες’’ και κόστισε 9εκατ. ευρώ για να τον αφήσει η Κρακοβία, ποσό διόλου αμελητέο για την ηλικία του. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του αυτή και δήλωσε:

‘’Πράγματι, απ’ όλες τις προτάσεις που υπήρχαν στο τραπέζι, η Λέστερ έδειξε ότι με ήθελε περισσότερο. Το ενδιαφέρον του Ρανιέρι ήταν μεγάλος παράγοντας για μένα. Ρωτούσε για μένα, ήθελε να έρθω στην ομάδα. Αυτό με επηρέασε, αλλά υπήρχαν πολλοί παράγοντες. Δεν πάω εκεί μόνο για το όνομα του συλλόγου ή επειδή κατέκτησαν την Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι έχω πραγματική ευκαιρία να έχω χρόνο συμμετοχής’’.

Τη σεζόν που πέρασε, είχε μόλις δυο συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Κρακοβία, όμως είναι 11 φορές διεθνής με την εθνική ανδρών της Πολωνίας και έχει πετύχει και 2 γκολ. Αποτελεί σίγουρα ένα στοίχημα για τον Κλαούντιο Ρανιέρι η διαχείριση αυτού του νεαρού, ωστόσο ο Ιταλός κόουτς είναι ‘’μανούλα’’ στο να φτιάχνει και να διαχειρίζεται παίκτες.

 

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος