Ανακοίνωσε Περίν για αντί-Μπουφόν η Γιουβέντους

2018-06-08 22:45

Image result for perin signs for  juventus

Στο πρόσωπο του Ματία Περίν, τον οποίο απέκτησε από την Τζένοα, βλέπει η Γιουβέντους τον αντικαταστάτη του Τζιανλουίτζι Μπουφόν που αποχωρεί μετά από μια πολυετή και ένδοξη πορεία απ’ τους ‘’μπιανκονέρι’’.

Αναλυτικά, ο 25χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, πέρασε την Παρασκευή 6/6 τα ιατρικά και ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ιταλίας. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει για τα επόμενα 4 χρόνια στο Τορίνο, ενώ η Τζένοα θα εισπράξει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ, με τα 12 εξ αυτών να καταβάλλονται σε τρεις δόσεις στα επόμενα τρία χρόνια και τα υπόλοιπα 3 να αποτελούν μέρος κάποιων ρητρών που υπάρχουν στο συμβόλαιο του.

Στόχος του Περίν θα είναι να παλέψει με τον Βόιτσεχ Στσέζνι για την θέση του βασικού πορτιέρε της ‘’Γηραιάς Κυρίας’’ και παρότι το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει η σεζόν βρίσκοντας τον πίσω απ’ τον Πολωνό στην σειρά προτίμησης του Μαξ Αλέγκρι, εκείνος είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Ο Περίμ θεωρείται απ’ τις μεγαλύτερες προοπτικές της Ιταλίας στη θέση του και παρά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο. Την σεζόν που πέρασε, έπαιξε σε 38 παιχνίδια με την Τζένοα, κρατώντας 12 φορές το μηδέν στην εστία του.

 

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος