Ανατροπή με ''βασιλιά'' Κριστιάνο η Ρεάλ

2017-04-12 23:53

Για την φάση των ‘’8’’ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχτηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο ‘’Αλιάνζ Αρίνα’’, για το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με κεφαλιά του Βιντάλ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τιάγκο Αλκάνταρα. Μάλιστα, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ριτσόλι υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι για χέρι του Καρβαχάλ, ωστόσο ο Βιντάλ δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του. Να σημειωθεί ότι για τους ‘’μερένχες’’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μπενζεμά στο 18’.

Στο δεύτερο μέρος, ήταν ένα ματς που ξεκίνησε ‘’ροντέο’’ και η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 47’ με πλασέ του Κριστιάνο Ρονάλντο, έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Καρβαχάλ. Στο 61’ ο Χάβι Μαρτίνεθ αποβλήθηκε για την Μπάγερν, με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά, έπειτα από ανατροπή στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έκανε μάλιστα και την ανατροπή σε 2-1 για την ‘’βασίλισσα’’ με προβολή έπειτα από μπαλιά του Ασένσιο. Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό και δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους Μαδριλένους, ενόψει της ρεβάνς στην έδρα τους.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος