Απέκτησε προβάδισμα η Ατλέτικο

2017-02-21 23:36

Φωτογραφία του χρήστη Atlético de Madrid.

Σε έναν αγώνα πλούσιο σε γκολ, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 4-2 της Μπάγερ Λεβερκούζεν μέσα στη Γερμανία και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα και έδειξε από την αρχή την πρόθεση της να κερδίσει. Τελικά, οι ροχιμπλάνκος ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 17', όταν ο Σαούλ ξεκίνησε μια επέλαση από το κέντρο και όταν έφτασε στην μεγάλη περιοχή κρέμασε τον Λένο. Οι Μαδριλένοι δεν έμειναν εκεί και οκτώ λεπτά αργότερα έκαναν το 0-2 με τον Γκριεζμάν που εκμεταλεύτηκε το λάθος των γερμανών στο κέντρο και κάνοντας ένα εκπληκτικό σπριντ νίκησε τον Λένο. Στη συνέχεια η Μπάγερ ισορόπησε το παιχνίδι, όμως το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι ασπιρίνες μπήκαν με διάθεση να ξαναμπούν στο παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 στο 48' με τον Μπελαράμπι να νικάει τον Μογιά από κοντινή απόσταση. Η Ατλέτικο δεν το έβαλε κάτω και στο 58' κέρδισε πέναλτυ στο οποίο ευστόχησε ο Γκαμεϊρό και έκανε το 1-3. Στο 63' ο Μπράντ έκανε τη σέντρα ο Μογιά απέκρουσε, όμως για κακή του τύχη η μπάλα κόντραρε πάνω στο γόνατο του Σάβιτς και κατέληξε στην εστία του. Οι ροχιμπλάνκος συνέχισαν σε υψηλό ρυθμό και στο 86' ο Τόρες νίκησε για τέταρτη φορά τον Λένο κάνοντας το 2-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ