Απέκτησε το ''wonderkid'' της Πόρτο η Μίλαν

2017-06-12 22:46

Η μεταγραφική ‘’καταιγίδα’’ συνεχίζεται για τη Μίλαν, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την 4η καλοκαιρινή της μεταγραφή, μετά τους Μουσάκιο, Κεσί και Ρικάρντο Ροντρίγκες και είναι το ‘’παιδί θαύμα’’ της Πόρτο, ο Αντρέ Σίλβα.

Αναλυτικά, ο 21 ετών, Πορτογάλος επιθετικός, πέρασε σήμερα από ιατρικά και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων με τους ‘’ροσονέρι’’. Να σημειωθεί ότι θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και χαρακτηριστικό είναι πως έχει μιλήσει γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, καθώς γνωρίζονται από την εθνική ομάδα, με την οποία ο Σίλβα έχει ήδη 8 συμμετοχές και 7 γκολ, νούμερα ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για το μέλλον του. Η Πόρτο, θα βάλει στα ταμεία της 38εκατ. ευρώ+ 2εκ. μπόνους, από την πώληση του στους ‘’ροσονέρι’’.

Ο Σίλβα τελείωσε τη σεζόν στους ‘’δράκους’’, με ιδιαίτερα παραγωγικά νούμερα, αγωνιζόμενος σε 44 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, βρήκε 21 φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ. 

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος