Αποχωρεί απ' την Παρί ο Έμερι

2018-04-27 22:38

Αποτέλεσμα εικόνας για emery will leave paris

Σε άλλο πάγκο θα βρει η νέα αγωνιστική σεζόν τον Ουνάι Έμερι, καθώς δεν θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά, ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός, στη σημερινή (27/4) συνέντευξη τύπου για το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Γκινγκάμπ, παραδέχτηκε ότι έχει πει στους παίκτες πως θα αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρόεδρο, Νασέρ Ελ Κελαϊφί, τον αθλητικό διευθυντή, Αντέρο Ενρίκε, τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας. Σχετικά με το μέλλον του είπε πως δεν τον ενδιαφέρει ακόμα, ότι είναι συγκεντρωμένος στα τελευταία παιχνίδια της Παρί και πως στη συνέχεια θα εξετάσει τις επιλογές του.

Έπειτα, από 2 χρόνια στο Παρίσι, με ένα κερδισμένο πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, 1 Λιγκ Καπ και 2 σούπερ Καπ Γαλλίας, χρεώνεται τον περσινό ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ και γενικώς το ότι απέτυχε στο θεσμό για τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας.

Στον πάγκο της Παρί, έκατσε για 109 παιχνίδια, κερδίζοντας τα 86, φέρνοντας ισοπαλία σε 12 και χάνοντας μόλις 11. Σε αυτά, οι πρωτευουσιάνοι πέτυχαν 306 τέρματα και δέχτηκαν μόνο 86.

Ως πιθανός αντικατστάτης, έχει ακουστεί τόσο στον Γαλλικό όσο και στον Γερμανικό τύπο ότι έχει συμφωνήσει να είναι ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος