Αποκαλύφθηκε η επετειακή εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

2018-11-16 17:32

 

Η επετειακή εμφάνιση της Μπαρτσελόνα είναι γεγονός. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου αποκάλυψε σήμερα από κοινού με τη Nike μία φανέλα ιδιαίτερης περίστασης, με αφορμή τα 20 χρόνια συνεργασίας με τη γνωστή εταιρεία ένδυσης(1998 έως σήμερα).

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη εμφάνιση περιλαμβάνει 10 ρίγες, συμβολίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους 10 δήμους που ανήκουν στην πόλη της Βαρκελώνης, ενώ τα χρώματα της ομάδας τονίζονται έντονα.

« Η Μπαρτσελόνα είναι το μεγαλύτερο κλάμπ στον κόσμο και αισθανόμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που εργαζόμαστε μαζί τους εδώ και 20 χρόνιαΗ ιστορία, η εμβέλεια και η παγκόσμια βάση φιλάθλων της την καθιστούν ως ένα ξεχωριστό κλάμπ που μπορούμε να συνεργαστούμε και το θεωρούμε τιμή μας αυτό», δήλωσε ο ανώτερος σχεδιαστής του αθλητικού τμήματος της Nike, Πίτ Χόπινς. 

Η φανέλα θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 21 Νοεμβρίου 2018 από επιλεγμένους προμηθευτές, ενώ η διαθεσιμότητα των κομματιών που θα πουληθούν θα είναι περιορισμένη. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δε θα φορεθεί εντός αγωνιστικού χώρου από τους παίκτες της ομάδας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ