Απολύθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης

2018-11-26 19:49

 

 

Παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί και τυπικά πλέον ο Γιάννης Ματζουράκης. Η διοίκηση αποφάσισε σήμερα το πρωί να λύσει τη συνεργασία της με τον 69χρονο Έλληνα τεχνικό, έπειτα από ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό (βαριά ήττα με 5-1 το Σάββατο). Ο συνολικός απολογισμός του Γιάννη Ματζουράκη στην ομάδα του Απόλλωνα ήταν 1 ισοπαλία και 5 ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ είχε 1 νίκη στο Κύπελλο. 

Ο πιθανότερος αντικαταστάτης του στην τεχνική ηγεσία φαίνεται να είναι ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος τη φετινή σεζόν έκανε το πέρασμα του απο την ομάδα της Λαμίας, μέχρι να αντικατασταθεί από τον Μάκη Χάβο. Εάν επιβεβαιωθούν τα σενάρια, ο Μπάμπης Τεννές θα είναι ο τέταρτος προπονητής μέσα σε λίγους μήνες που θα αναλάβει τεχνικά καθήκοντα στην ομάδα του Απόλλωνα (μετά τον Βαλεριέν Ίσμαελ, τον Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεγούδο και φυσικά τον Γιάννη Ματζουράκη). 

Η «ελαφρά ταξιαρχία» βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας αποκομίσει 1 βαθμό έπειτα από 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η διοίκηση ευελπιστεί ο επόμενος προπονητής να αλλάξει ριζικά την εικόνα της ομάδας, ώστε να αποφευχθεί ένας πιθανός υποβιβασμός στη Β' Εθνική Κατηγορία.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ