''Άρπαξε'' τον Κεσί η Μίλαν

2017-06-02 22:37

Παίκτης της Μίλαν είναι πλέον, η ‘’αποκάλυψη’’ της φετινής Σεριέ Α’, Φρανκ Κεσί, καθώς ολοκλήρωσε εν τέλει τα ιατρικά και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Μιλάνου.

Αναλυτικά, ο 20χρονος Ιβοριανός μέσος, που εντυπωσίασε με τις φετινές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Αταλάντα, όντας εκ των πρωταγωνιστών της πολύ επιτυχημένης πορείας της ομάδας του Μπέργκαμο φέτος, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπέγραψε ως δανεικός για ένα χρόνοστους ‘’ροσονέρι’’. Όμως, στο τέλος της σεζόν, η μεταγραφή θα γίνει υποχρεωτικά κανονική, με τους Μιλανέζους να πληρώνουν 28εκατ. ευρώ στην Αταλάντα. Μάλιστα, αυτή η μεταγραφή αποτελεί ‘’αρπαγή’’ καθώς η Μίλαν, κέρδισε τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Τσέλσι για την υπογραφή του, ενώ τον Ιανουάριο ήταν ένα βήμα από την Ρόμα, η οποία ήταν σχεδόν σίγουρη ότι θα τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Ο Κεσί, αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή που έρχεται στο ‘’Σαν Σίρο’’, μετά τον Ματέο Μουσάκιο. Ο νεαρός ‘’box-to-box’’ μέσος επέλεξε να φοράει τη φανέλα με τον αριθμό ‘’19’’.

Την σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας 7 φορές και δίνοντας 4 ασίστ.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος