Χάνει το Μουντιάλ ο Άλβες

2018-05-12 16:35

 

Άσχημα τα νέα για την Εθνική Βραζιλίας, καθώς ο Ντάνι Άλβες δε θα μπορέσει να παράσχει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια της ομάδας στο επερχόμενο Μουντιάλ της Ρωσίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και στη συνέχεια της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο 35χρονος δεξιός μπάκ της  Παρί Σεν Ζερμέν δε θα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ο λόγος είναι ότι υποφέρει από τραυματισμό στο γόνατο, τον οποίο αποκόμισε στον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας απέναντι στη Λεζ Ερμπιέ την περασμένη Τρίτη(η Παρί κέρδισε με 2-0 και κατέκτησε το τρόπαιο).

Η διάγνωση έγινε από τον γιατρό της «σελεσάο», Ροντρίγκο Λασμάρ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της ιστοσελίδας«Goal», Μπρούνο Αντράντε. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι δήλωσε σχετικά: «Λυπάμαι πολύ για αυτόν. Τα δίνει όλα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Δεν πάει ο κάθε παίκτης πάνω στη μπάλα όπως αυτός, όταν είναι τραυματίας. Στα 35 του, έχει ακόμα αυτό το αναταγωνιστικό πνεύμα, Ελπίζω να αναρρώσει όσο πιο σύντομα γίνεται». Οι πιο πιθανοί αντικαταστάτες του 35χρονου αμυντικού είναι ο Ντανίλο, ο Φάγκνερ και ο Ραφίνια. 

Όσον αφορά τα στατιστικά του, ο Ντάνι Άλβες τη φετινή πρώτη του σεζόν στο Παρίσι, έχει 5 γκόλ και 7 ασσίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «Παριζιάνους».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ