Διπλό ''χτύπημα'' απ' τη Φούλαμ

2018-07-12 17:14

Image result for seri and le marchand to fulham

Δύο μεταγραφές μέσα σε λίγες ώρες ανακοίνωσε η νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ, Φούλαμ, αποκτώντας τους Ζαν Μικαέλ Σερί και Μαξίμ Λε Μαρσάν από τη Νις.

Image result for seri and le marchand to fulham

 

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Ιβοριανός κεντρικός μέσος, είχε ακουστεί τόσο πέρσι όσο και φέτος το καλοκαίρι για ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και για ομάδες τις Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, εν τέλει η Φούλαμ, έκανε την έκπληξη και συμφώνησε να τον αποκτήσει έναντι 30,5 εκατ. ευρώ, ανακοινώνοντας τον την Πέμπτη 12/7 το πρωί. Υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2022 στους ‘’κότατζερς’’  με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

 

Image result for seri and le marchand to fulham

Μετά από λίγες ώρες, οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν και τον 28χρονο Γάλλο, αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, που μπορεί να αγωνιστεί και σαν αριστερός αμυντικός. Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου το Λε Μαρσάν ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, καθώς και το κόστος της μεταγραφής.

Ο Σερί, έκανε γεμάτη σεζόν στη Νίκαια, παίζοντας σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας δις και μοιράζοντας 10 ασίστ. Πολλά παιχνίδια έκανε και ο Λε Μαρσάν, 41 τον αριθμό, με απολογισμό 3 ασίστ.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος