Διπλό πλήγμα για τη Γιουβέντους ενόψει Τότεναμ

2018-02-24 16:49

Δύο σημαντικοί παίκτες για την Γιουβέντους, προστέθηκαν στο απουσιολόγιο, ενόψει της ρεβάνς με την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου, και ο λόγος για τους Χουάν Κουαδράδο και Φεντερίκο Μπερναντέσκι.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ‘’Μεγάλης Κυρίας’’, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα για το πρωτάθλημα, ότι ο 29χρονος Κολομβιανός μπακ-χαφ δεν αναμένεται να προλάβει το ευρωπαϊκό ραντεβού και ο 24χρονος Ιταλός εξτρέμ θα λείψει για 20 μέρες. Επίσης, ανέφερε ότι σχετικά με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο τραυματισμός του βρίσκεται υπό αξιολόγηση απ’ τους γιατρούς και δεν έχει γίνει γνωστό το πότε επιστρέφει. Ωστόσο, στα θετικά είναι πως ο Πάολο Ντιμπάλα είναι πιθανό να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού για το εν λόγω παιχνίδι.

Ο Κουαδράδο έχει 4 γκολ και 5 ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ο Μπερναντέσκι 5 γκολ και 7 ασίστ σε 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και είναι παίκτες αρκετά σημαντικοί για τους ‘’μπιανκονέρι’’, που η απουσία τους μεγαλώνει το ντιζαβαντάζ που ήδη έχουν σχετικά με την πρόκριση, δεδομένου του 2-2 στην Ιταλία.

 

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος