Έκτος όμιλος: Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Άρσεναλ

2015-09-17 00:02

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι αήττητη στα πρώτα 15 παιχνίδια στην Κροατία, καθώς και στα Ευρωπαϊκά της παιχνίδια και σίγουρα δεν θα πέσει αμαχητί. Στην αντίπερα όχθη η Άρσεναλ που αν και ξεκίνησε μέτρια στην Πρέμειερ Λιγκ, μετά τη διακοπή βελτιώθηκε και έγινε πιο ουσιαστική. Σημαντική απουσία για τους κανονιέρηδες ο Περ Μερτεζάκερ που είχε ένα τροχαίο ατύχημα και δεν είναι πλήρως έτοιμος.

 

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για την Ντιναμό καθώς ο Ζιρού δέχτηκε κίρινη κάρτα στο 23’ και στο 24’ με αυτογκόλ του Τσάμπερλεϊν, έπειτα από παρέμβαση του Πίβαριτς, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0. Στο 40’ ήρθε άλλο ένα καλό για ‘ κείνη καθώς είδε τον Ολιβιέ Ζιρού να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη και την κόκκινη κάρτα παίρνοντας το δρόμο για τα αποδυτήρια. Στο 58’ ο Φερνάντες έκανε το 2-0 για την Ντιναμό, έπειτα από ασίστ του Μασάδο. Η Άρσεναλ κατάφερε να μειώσει στο 79’ με τον Γουόλκοτ. Σπουδαία και απρόσμενη νίκη για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

 

Οι εντεκάδες:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Εντουάρντο, Πίβαριτς, Ταραβέλ, Σιγκαλί, Μασάδο, Αντέμι, Άντολιτς (Ρογκ 82’), Φερνάντες (Κόριτς 74’), Σουντανί, Πιάτσα (Μπένκοβιτς 88’)

Άρσεναλ: Τσεχ, Γκιμπς, Κοσιελνί, Γκάμπριελ, Ντεμπισί, Καθόρλα , Αρτέτα (Κοκλέν 64’), Οζίλ, Τσάμπερλεϊν ,  Σάντσες (Γουόλκοτ 79’), Ζιρού

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος