Ελπίδες για Νεϊμάρ

2018-03-31 17:34

Θετικός για την επιστροφή του Νεϊμάρ στην ενεργό δράση εμφανίστηκε την Παρασκευή ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν Ουνάι Έμερι. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο επιθετικός της της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Βραζιλίας Νεϊμάρ θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του σε 2 με 3 εβδομάδες». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ στάρ είχε τραυματιστεί στο μετατάρσιο οστό του ποδιού του στις 25 Φεβρουαρίου στο μάτς εναντίον της Ολίμπικ Μαρσέιγ και επέστρεψε στη Βραζιλία για να θεραπευτεί και να αναρρώσει. Ο τραυματισμός αυτός του κόστισε τη συμμετοχή του στον επαναληπτικό αγώνα της 6ης Μαρτίου με την ομάδα του, η οποία αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λίγκ.

 Επιπλέον, είναι πιθανό ο Βραζιλιάνος άσσος εξαιτίας αυτού του προβλήματος, να μην προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, που κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου. Ο γιατρος της Εθνικής Βραζιλίας, ονόματι Ροντρίγκο Λασμάρ, που εγχείρησε τον παίκτη στις 3 Μαρτίου είχε κάνει λόγο για απουσία του από τα γήπεδα για 2,5 έως 3 μήνες. 

Παρά τη συγκεκριμένη εκτίμηση, ο τεχνικός των «Παριζιάνων» δήλωσε από το Μπορντό(όπου θα πραγματοποιηθεί ο σημερινός τελικός του Λίγκ Κάπ Γαλλίας ανάμεσα σε Παρί και Μονακό): «Μίλησα μαζί του αυτήν την εβδομάδα, είναι καλά, ξεκούραστος. Μιλήσαμε σχετικά με τον τελικό. Θα έρθει να παρακολουθήσει το παιχνίδι».

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν Νάσερ Αλ Κελαϊφί, προκειμένου να απωθήσει τις φήμες για πιθανή αποχώρηση του Νεϊμάρ από την ομάδα το καλοκαίρι, επισκέφθηκε τον τραυματία στάρ του γαλλικού συλλόγου στη Βραζιλία στα μέσα Μαρτίου. Μάλιστα, τότε είχε δηλώσει: «Οι γιατροί δεν είναι ακόμα σε θέση να πούν ακριβώς το πότε θα επιστρέψει».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ