Ενδιαφέρον της Παρί για Αλέγκρι

2018-03-17 14:10

 

 

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φαίνεται να είναι στη λίστα με τους προπονητές που ενδιαφέρεται να προσλάβει η Παρί Σεν Ζερμέν. το ερχόμενο καλοκαίρι. Η διοίκηση των «Παριζιάνων» σκέφτεται πολύ σοβαρά να αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος δεν έπεισε τους ιθύνοντες με την απόδοση του στο κοουτσάρισμα της γαλλικής ομάδας και μόνο με κάποιο θαύμα θα σώσει τη θέση του.

Ο 50χρονος Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους πάντως δε δείχνει θετικός σε μία πιθανή αποχώρηση του απο τον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας. Μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει περί αυτού: «Όλα αυτά είναι λόγια. Ο ένας σκέφτεται αυτό, ο άλλος σκέφτεται κάτι άλλο. Πάντοτε λέω όσο λιγότερο σκέφτεσαι τόσο το καλύτερο. Εκτός από το γεγονός ότι βρίσκομαι σε ένα φανταστικό σύλλογο, έχω συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το 2020. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δεν υπάρχει κάτι νέο. Το μόνο που έχει σημασία είναι να πετύχουμε τους στόχους μας».  

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα για τον πάγκο της ομάδας του Παρισιού, όπως αυτά του Ζοσέ Μουρίνιο, του Αντόνιο Κόντε και του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ