Επιστροφή με Champions League

2018-03-13 12:32

Έπειτα από μέγαλο χρονικό διάστημα αποχής, το στοίχημα επιστρέφει στο Generalmente και συχνά -πυκνά θα τα λέμε μέσω αυτής της στήλης. Η επιστροφή μας στην ιστοσελίδα γίνετε με ευρωπαϊκά παιχνίδια και συγκεκριμένα με τους δεύτερους αγώνες της φάσης των 16 του Champions League. Ας δούμε λοιπόν τα δύο σημερινά παιχνίδια.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη

Ώρα διεξαγωγής: 21:45

Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Μάντσεστερ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι “κόκκινοι διαβόλοι” είναι αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, αυτή μεταξύ των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα (0-0). Στο απουσιολόγιο της ομάδας βρίσκονται οι τραυματίες Μπλιντ, Ιμπαϊμοβιτς, Τζόουνς και Πογκμπά, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μαρσιάλ, Ερέρα και Ρόχο.

 

Σεβίλλη: Άστατη τον τελευταίο καιρό είναι η Σεβίλλη, η οποία προέρχεται από ήττα με 2-0 από την Βαλένθια στην έδρα της. Η ομάδα της Ανδαλουσίας στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και μία ισοπαλία. Αμφίβολοι για τον αγώνα είναι οι Κάρολ, Κορχία, Μένα, Νάβας και Σοριάνο.

 

Εκτίμηση: Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Σεβίλλη ήταν ελαφρώς καλύτερη και θα είχε σκοράρει, αν ο Ντε Χέα δεν υπερασπιζόταν την εστία της Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το παιχνίδι τον πρώτο λόγο έχει η έμπειρη ομάδα του Μουρίνιο, όμως στο 1,60+ δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Η επιλογή 2-3 γκολ ίσως είναι καλύτερη και safe, μιας και έχει επιβεβαιωθεί σε τρεις αγώνες της Μάντσεστερ στα τελευταία πέντε παιχνίδια, αλλά και στους δύο τελευταίους αγώνες της Σεβίλλης.

 

Ρόμα – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ώρα διεξαγωγής: 21:45

Γ'ηπεδο: Ολίμπικο

 

Ρόμα: Ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό είναι η Ρόμα, που προέρχεται από δύο σπουδαίες εμφανίσεις και νίκες απέναντι σε Τορίνο (3-0 εντός) και Νάπολι (4-2 εκτός). Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις έχει τρεις νίκες και δύο ήττες, μια εξ αυτών το 2-1 υπέρ της Σαχτάρ του πρώτου αγώνα. Εκτός για τη Ρόμα θα είναι ο επιθετικός Ντεφρέλ και ο αμυντικός Κάρσντορπ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πελεγκρίνι.

 

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σαχτάρ, καθώς προέρχεται από πέντε σερί νίκες, όλες over 2,5, σε επίσημες αναμετρήσεις. Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν αρχίσει να βρίσκουν ρυθμό και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Ουκρανοί έχουν να ηττηθούν από τους Ρωμαίους από το 2006, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες! Εκτός για τη Σαχτάρ θα μείνει ο βασικός μέσος Μαλίσεφ και ο αρχηγός αμυντικός Σρνα, που είναι τιμωρημένος, ενώ αμφίβολος είναι ο Κριβτσοφ.

 

Εκτίμηση: Στον πρώτο αγώνα η Σαχτάρ επικράτησε με 2-1 εντός της Ρόμα σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ και το ανέτρεψε. Η Ρόμα χρείαζεται, οπωσδήποτε ένα τέρμα, το οποίο και θα κυνηγύσει, ενώ και οι Ουκρανοί θα παίξουν επιθετικά, μιας και είναι αυτή η φιλοσοφία τους. Το over σε τιμή κοντά στο 1.60 είναι οριακά αποδεκτό, ενώ και το G/G στην ίδια περίπου τιμή έχει αξία, αν αναλογιστούμε το συμφέρον των Ρωμαίων και της φιλοσοφίας των Ουκρανών.

 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη: 2-3 γκολ

Ρόμα – Σαχτάρ Ντόνετσκ: over ή G/G

 

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ