Επιστροφή στη Σαχτάρ για Εντουάρντο

2015-07-13 18:53


 

Ο πολιτογραφημένος Κροάτης με καταγωγή από τη Βραζιλία , Εντουάρντο επέστρεψε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ μετά από 1 χρόνο στην πατρίδα του και την Φλαμένγκο όπου είχε 37 συμμετοχές και 11 γκολ. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε και επισήμως από την ουκρανική ομάδα και δήλωσε  χαρούμενος, υπογραμμίζοντας πως είναι ένα όνειρο γι' αυτόν η επιστροφή στη αγαπημένη του ομάδα. 


Αναλυτικότερα ο Εντουάρντο τόνισε:'' Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να επιστρέψω στον σύλλογο που είχα πάντα στην καρδιά μου. Ήμουν πολύ πρόθυμος να επιστρέψω. Όλα έγιναν όπως ονειρεύτηκα'' 


Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στην προηγούμενη θητεία του στη Σαχτάρ από το 2010 έως πέρυσι είχε 81 συμμετοχές και 24 γκολ ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί για μια 3ετία και στην Άρσεναλ με την οποία είχε καταγράψει 41 συμμετοχές και 8 τέρματα αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο, τον Φεβρουάριο του 2008 σε ένα ματς κόντρα στην Μπέρμιχαμ μετά από μαρκάρισμα του Μάρτιν Τέιλορ που αποβλήθηκε, τον έβγαλε  νοκ-άουτ για ένα χρόνο. Τώρα μένει να δούμε αν η επιστροφή του στη Σαχτάρ θα είναι το ίδιο επιτυχημένη με την προηγούμενη θητεία του.


Αλέξανδρος Μιχαλακάκος