«Επιτυχημένη η χρονιά»

2015-06-09 16:03

«Φέτος πετύχαμε τους δύο στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δυστυχώς θέλαμε να κάνουμε μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στο Φάιναλ Σιξ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μας μένει μία πικρία, γιατί θα μπορούσαμε να προκριθούμε αν κάναμε μία νίκη με την Μπαρτσελονέτα ή αν κερδίζαμε την Μπρέσια στην έδρα της», δήλωσε αποκλειστικά στο Generalmente, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Νίκος Δεληγιάννης, για τη φετινή χρονιά, που οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τους δύο εγχώριους τίτλους και έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση για το Φάιναλ Σιξ του Τσαμπιονς Λίγκ.

Σε ερώτηση για το αν η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη ή αποτυχημένη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, τόνισε: «Όταν κατακτάς το πρωτάθλημα και το κύπελλο, τότε η χρονιά είναι επιτυχημένη, όσο και αν η διαφορά δυναμικότητας των άλλων ομάδων σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι πολύ μεγάλη. Δεν μπορεί κάποια ομάδα που κάνει το ντάμπλ στην χώρα της να είναι αποτυχημένη. Όμως, ο μεγάλος στόχος για μας ήταν η ευρωπαϊκή διάκριση, που δυστυχώς δεν ήρθε. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι όλη η χρονιά είναι αποτυχημένη. Δεν πρέπει να μηδενίζουμε έτσι μία χρονιά, επειδή δεν ήρθε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Απλά αν πηγαίναμε καλύτερα στην Ευρώπη, θα λέγαμε πως η χρονιά είναι 100% επιτυχημένη».

Τέλος, ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού, μας αποκάλυψε πως δεν ξέρει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται είτε στον Ολυμπιακό είτε σε κάποια άλλη ομάδα. Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Δεληγιάννης είναι γεννηθείς το 1976 και βρίσκεται στην δύση της καριέρας του.