«Ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες;

2015-05-25 16:01

Αύριο θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος τελικός της Α1 κατηγορίας γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στις 18:30. Σήμερα μπορεί να κριθεί το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη. Τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια του Χάρη Παυλίδη με τη νίκη τους στο κολυμβητήριο του Λαιμού 10-9 στα πέναλτι έκανε το 2-0 και πλέον απομένει να δούμε αν η στέψη θα γίνει αύριο!

«Πρωτάθλημα στο σπίτι μας»

«Μετά την νίκη στο Λαιμό και το 2-0 που κάναμε, όλα θα κριθούν στο σπίτι μας, το Παπαστράτειο. Φέτος, δεν έχουμε ηττηθεί στην έδρα μας και αυτό μας δίνει περισσότερη ώθηση να κάνουμε το 3-0 και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε αποκλειστικά στο generalmente, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλώ Μανωλιουδάκη για τον αυριανό τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας γυναικών.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, η άσος των «ερυθρολεύκων», τόνισε: «Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα στην άμυνα, δεχτήκαμε μόλις 6 γκολ. Για ακόμη μία φορά η Χρυσή μα κράτησε μέσα στο παιχνίδι με τις σωτήριες επεμβάσεις που πραγματοποίησε. Νομίζω, πως αυτό που μπορούμε να κοιτάξουμε είναι το γκολ στον παραπάνω που ήμασταν τραγικές»

«Όλα για τη νίκη»

«Το αυριανό παιχνίδι είναι μέσα στην έδρα μας και αν κερδίσουμε κατακτάμε το πρωτάθλημα. Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη, ώστε να τελειώσουμε γρήγορα την υπόθεση πρωτάθλημα», δήλωσε αποκλειστικά στο generalmente, η πολίστρια του Ολυμπιακού, Μίλβα Καλογεράκου, για τον αυριανό τρίτο τελικό με τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, η νεαρή άσος των «ερυθρολεύκων», τόνισε: «Δεν μπήκαμε καλά. Δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Αλλά επειδή είμαστε ομάδα, καταφέραμε να στείλουμε το παιχνίδι στα πέναλτι και εκεί να πάρουμε τον αγώνα κάνοντας το 2-0».

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

«Το παιχνίδι στο Παπαστράτειο θα είναι δύσκολο, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα πρέπει να πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Ελπίζω στο αυριανό παιχνίδι να είμαστε εμείς οι νικήτριες», δήλωσε αποκλειστικά στο generalmente,  η αρχηγός του ΝΟ Βουλιαγμένης, Αντιγόνη Ρουμπέση, για τον αυριανό τρίτο τελικό της Α1 κατηγορίας γυναικών.

Για το αγώνα της Κυριακής, η αρχηγός της Εθνικής ομάδας, τόνισε: «Η εμφάνιση μας ήταν καλύτερη, από τον πρώτο αγώνα στο Παπαστάτειο. Μπήκαμε από την αρχή δυναμικά. Θεωρώ ότι δείξαμε πολύ καλά στοιχεία και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Όταν φτάνεις στην διαδικασία των πέναλτι οι πιθανότητες νίκης είναι μοιρασμένες στα ίσα. Σκοπός είναι να μην φτάσεις εκεί, εμείς φτάσαμε εκεί και ηττηθήκαμε».

«Δεν τα παρατάμε»

«Πάντα πάμε για την νίκη. Εννοείται πως δεν τα παρατάμε ποτέ. Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι το τέλος. Πάμε να κάνουμε το 2-1 και να μπούμε ξανά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος», δήλωσε αποκλειστικά στο generalmente, η φουνταριστή του ΝΟ Βουλιαγμένης, Ελένη Ξενάκη, για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας γυναικών.

Για τον αγώνα της Κυριακής, η διεθνής άσος της ομάδας του Λαιμού, τόνισε: «Παίξαμε με περισσότερο πάθος, από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όταν ένας αγώνας πάει στην διαδικασία των πέναλτι, ο νικητής κερδίζει στις λεπτομέρειες».