Φουλ τα γκάζια για το 10Χ10

2015-11-07 18:11


Με στόχο να κάνει το 10 στα 10 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Ηρακλή θέλοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και να προσφέρει θέαμα στους φίλους της ομάδας. Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αλεχάντρο 'Τσόρι' Ντομίνγκες και τον Αλμπέρτο Μποτία που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Dinamo. Στην 19μελή αποστολή επέστρεψε ο Νταβίδ Φουστέρ .


Από την άλλη μεριά η ομάδα του Ηρακλή θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τους Κοστίν Λάζαρ και Δημήτρη Στάμου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχοντας 10 βαθμούς σε 9 αγώνες κατεβαίνει στον Πειραιά για να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από αυτό το δύσκολο παιχνίδι. 

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων: 

Ολυμπιακός(Μάρκο Σίλβα):Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Ηρακλής(Νίκος Παπαδόπουλος):Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Μακρής, Κυριακίδης, Χαντί, Ρομάνο, Βέλλιος, Πουρτουλίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσότρας, Ζαμπάζης, Τσιλιανίδης.


Μιχάλης Καραβάς