Φτηνά τη γλίτωσε ο Κέιν

2018-03-13 20:20

Τραυματισμό στον αστράγαλο αποκόμισε ο Χάρι Κέιν, στον κυριακάτικο αγώνα της Τότεναμ στην έδρα της Μπόρνμουθ, στον οποίο οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 4-1.

Το μαρκάρισμα ήταν αρκετά σκληρό και ενώ ο ίδιος αρχικά ήθελε να συνεχίσει, οι γιατροί του συνέστησαν να αποχωρήσει απ’ τον αγώνα. Λίγη ώρα μετά τη λήξη, εντοπίστηκε να βγαίνει απ’ το ‘’Βιτάλιτι Στάντιουμ’’ με πατερίτσες και φορώντας μια προστατευτική μπότα στο πόδι του. Παρότι δεν υποβλήθηκε ακόμη σε εξετάσεις λόγω πρηξίματος στο εν λόγω σημείο, σύμφωνα με τους Times ο 24χρονος Άγγλος κεντρικός επιθετικός, μάλλον γλιτώνει τα χειρότερα καθώς αναμένεται να λείψει για κάποιες βδομάδες και όχι για μήνες όπως αρχικά φοβούνταν οι φίλοι των ‘’σπιρουνιών’’. Ο Κέιν, αναμένεται να μείνει εκτός της αποστολής που θα γνωστοποιηθεί την Πέμπτη, για τα φιλικά προετοιμασίας της Αγγλίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι σε Ολλανδία και Ιταλία που θα γίνουν αυτό το μήνα.

Όσο για την Τότεναμ, προφανώς θα πρέπει να περιμένει τις εξετάσεις του πρώτου σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ (24 γκολ), για να γνωρίζει το πόσο ακριβώς θα μείνει εκτός δράσης, καθώς είναι ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης της.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος