Γκέλα για Μπενφίκα...αναμενόμενη νίκη της Ατλέτικο!

2015-11-26 00:03

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε μια εύκολη βραδιά απόψε απέναντι στην Γαλατασαράι, και ας μην το μαρτυράει αυτό το τελικό σκορ με 2-0. Σκόρερ για την ομάδα της Μαδρίτης ήταν ο Αντουάν Γκριζμάν(13' και στο 65') που σκόραρε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.Η Ατλέτικο δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους Τούρκους κυκλοφορώντας συνέχεια την μπάλα υπό την κατοχή της. Η Γαλατασαράι είχε κλειστεί μέσα στην περιοχή της σε ορισμένα σημεία του αγώνα δείχνοντάς ανήμπορη να αντιδράσει στην πίεση που τις ασκούσε η Ατλέτικο.
Στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου η Μπενφίκα ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 από την Αστάνα χάρης τα γκολ των Τουμάσι και 'Ανιτσιτς στο 19' και 31 αντίστοιχα, κατάφερε να αντιδράσει και να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-1 με σκόρερ για την ομάδα της Λισσαβόνας τον Χιμένες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ανδρέα Σάμαρη μπήκε δυνατά και έδειχνε ότι το χρειάζεται το παιχνίδι. Το τελικό σκορ που ήταν και 2-2 το διαμόρφωσε και πάλι ο Χιμένες με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Πλέον η επόμενη αγωνιστική έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η Μπενφίκα θα φιλοξενήσει στην Πορτογαλία την Ατλέτικο. Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους 16 του θεσμού αλλά θα κοντραριστούν για την πρώτη θέση του ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι Γαλατασαράι και Αστάνα θα παλέψουν στην Τουρκία για την τρίτη θέση και την είσοδό τους στου 32 του Γιουρόπα Λιγκ , με το πάνω χέρι να το έχει η ομάδα της Τουρκίας .

 

 

 

Μιχάλης Καραβάς