Γκουντογκάν για αντί-Τουρέ (και όχι μόνο) θέλει ο Πεπ

2016-04-10 22:50

O Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται ότι έχει προχωρήσει την προσπάθεια του, όταν στο τέλος της σεζόν μετακινηθεί στη Μάντσεστερ Σίτυ, να αντικαταστήσει τον Γιάγια Τουρέ με τον Ιλκάι Γκουντογκάν, που αποτελεί διακαής του πόθος. Μάλιστα, ακούγεται ότι έχει ήδη μιλήσει με ανθρώπους της Ντόρτμουντ, για να τον φέρει στο Μάντσεστερ με  περίπου 31 εκατ. ευρώ. Ο Ισπανός προπονητής, βλέπει στο πρόσωπο του 25χρονου Γερμανού (με τουρκική καταγωγή)  ως πρόσωπο κλειδί για τη μεσαία γραμμή την επόμενη σεζόν, με πολλούς από το παρόν ρόστερ, να ακολουθούν τον 32χρονο πια Τουρέ, που φεύγει έπειτα από 6 χρόνια στους ‘’πολίτες’’.

 Eπίσης, θέλει παίκτες που να μπορούν να εναλλάσσονται στις θέσεις της επίθεσης και γι’ αυτό του αρέσει και ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν . Ο 22χρονος παίκτης της Άρσεναλ, εντυπωσίασε τον Πεπ, στο παιχνίδι των ‘’κανονιέρηδων’’ με τη Μπάγερν και θεωρεί ότι μπορεί να αγωνιστεί και ως  κεντρικός μέσος, εκτός από εξτρέμ.

Για την άμυνα, στο ‘’ραντάρ’’ του 45χρονου κόουτς έχει μπει ο αξίας 61 εκατ. ευρώ Τζον Στόουνς, της Έβερτον, μιας και την πόρτα της εξόδου, αναμένεται να δει και ο Μάρτιν Ντεμιτσέλις.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος