Η "λαβωμένη" 23αδα της Ρωσίας

2016-05-24 10:10

Με μια χούφτα απουσίες θα κατέβει στο Euro η Εθνική Ρωσίας, η οποία ανακοίνωσε την αποστολή της για τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, ο Λέονιντ Σλούτσκι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άλαν Τζαγκόεφ, Γιούρι Ζιρκόφ, Ντένις Τσερίσεφ και Όλεγκ Κούζμιν και μειώνει τις επιλογές του .

Παρόλα αυτά, ο Ρώσος τεχνικός υπολογίζει κανονικά στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Γκιγιέρμε, που πρόσφατα πήρε το Ρώσικο διαβατήριο, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Γερμανός Νόισταντερ, που οσονούπω θα πάρει τη Ρώσικη υπηκοότητα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην αποστολή έχει κληθεί και ο "δικός" μας Γιούρι Λοντίγκιν, που έγινε γνωστός από την παρουσία του στην Ξάνθη, ενώ είχε και διακαίωμα συμμετοχής στην Εθνική μας ομάδα (έχει τρεις συμμετοχές με την U-21 της χώρας μας), λόγω της Ελληνίδας μητέρας του.

Να θυμίσουμε, ότι η Ρωσία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Euro και έχει αντιπάλους της Αγγλία, την Ουαλία και την Σλοβακία.

 

Δείτε αναλυτικά τους 23 εκλεκτούς του Λέονιντ Σλούτσκι:

 

Τερματοφύλακες: Ακινφέεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Λοντίγκιν (Ζενίτ), Γκιγιέρμε (Λοκομοτίβ Μόσχας).


Αμυντικοί: Μπερεζούτσκι Α. (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπερεζούτσκι Β. (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ιγκνάσεβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κομπάροφ Ντ. (Σπαρτάκ Μόσχας), Νοϊστάντερ (Σάλκε), Στσενίκοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σίσκιν (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σμολνίκοφ (Ζενίτ).
.

Μέσοι: Ντενίσοφ (Ντιναμό Μόσχας), Τορμπίνσκι (Κράσνονταρ), Γκλουσακόφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Γκολόβιν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ιβάνοφ (Τέρεκ Γκρόζνι), Μαμάεφ (Κράσνονταρ), Σαμέντοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σατόφ (Ζενίτ), Σιρόκοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας). 

Επιθετικοί: Ντζούμπα (Ζενίτ), Κοκόριν (Ζενίτ), Σμολόφ (Κράσνονταρ).