Ιταλικές σειρήνες για Λαβέτσι..!

2015-11-28 13:08

Πρόθυμες φαίνονται να είναι οι Γιουβέντους και Ίντερ ώστε να φέρουν τον Εζεκίελ Λαβέτσι πίσω στην Ιταλία. Από την μεριά του ο Αργεντινός θέλει να γυρίσει στην χερσόνησο που για τον ίδιο είναι σαν το σπίτι του όπως έχει αναφέρει καθώς αγωνιζόταν στην Νάπολι από το 2007 μέχρι το 2012.

Στόχος του Αργεντινού είναι να φύγει από την Παρί στο τέλος της σεζόν και ο ίδιος άνοιξε την πόρτα για ενδεχόμενη του επιστροφή στην Seria A , λέγοντας ότι του έχει λείψει η ζωή στην Ιταλία.

Ο 30χρονος στα χρόνια που αγωνίστηκε στην Νάπολι μέτρησε 156 συμμετοχές και 38 γκολ.

Με δεδομένο ότι δεν είναι και στις πρώτες επιλογές του Λοράν Μπλαν ,και ότι το συμβόλαιο του με την Παρί λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι , η απομάκρυνση του από το Παρίσι θεωρείται δεδομένη.

Σε ερώτηση που έγινε στον Αργεντινό άσο αν του λείπει η Ιταλία εκείνος απάντησε :

''Μου λείπει πολύ. Ιδιαίτερα μου λείπει το ποδόσφαιρο. Είμαι Αργεντινός και είμαι συνηθισμένος στην πίεση. Εκεί στην Αργεντινή έχουμε συνηθίσει να ζούμε το ποδόσφαιρο με έντονο τρόπο ακόμα και όταν υπάρχει η αγάπη και το μίσος. Η Νάπολη είναι μια ξεχωριστεί πόλη, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έντονο σε ολόκληρη την Ιταλία. Η ζωή εδώ στην Γαλλία είναι διαφορετική''. Αυτά ήταν τα λόγια του Εζεκιέλ Λαβέτσι.

Να σημειωθεί πως λίγες μέρες πριν το όνομα του Αργεντινού είχε ακουστεί ότι βρισκόταν στην μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

 

 

Μιχάλης Καραβάς