Και επίσημα ''Δράκος'' ο Κασίγιας

2015-07-13 18:09


 

Αφού αποχαιρέτησε βουρκωμένος ο Ίκερ Κασίγιας τη Ρεάλ ήρθε η ώρα για να γίνει το αντίθετο. Η ''βασίλισσα'' έκανε την υποστολή σημαίας το βράδυ του Σαββάτου  (11/7) και ανακοίνωσε πως συμφώνησε με την Πόρτο για την παραχώρηση του Ισπανού γκολκίπερ. 


Πιο αναλυτικά:''Απόψε ο Κασίγιας αφήνει τη Ρεάλ και ξεκινά ένα νέο βήμα. Ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και του ισπανικού ποδoσφα;iρου. Είμαστε ομάδα 113 ετών και μας υπηρέτησε επί 25 χρόνια. Κέρδισε τον σεβασμό, τη στοργή και τον θαυμασμό των οπαδών. Τρία ευρωπαϊκά κύπελλα, ένα παγκόσμιο συλλόγων, δύο διηπειρωτικά, δύο ευρωπαϊκά σούπερ καπ, πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα Ισπανίας και τέσσερα σούπερ καπ Ισπανίας με τη Ρεάλ. Ένα παγκόσμιο και δύο ευρωπαϊκά με την Εθνική Ισπανίας στην καριέρα του. Ο Ίκερ έφυγε, αλλά το παράδειγμά του μένει. Η συμπεριφορά του στα 725 ματς που αγωνίστηκε με την ομάδα μας, δείχνουν το δρόμο σε αυτούς που ονειρεύονται να παίξουν στη Ρεάλ. Ίκερ, σε ευχαριστούμε για όλα. Σε ευχαριστούμε που ήσουν ένα σύμβολο στην ιστορία της ομάδας μας. Ανήκεις για πάντα στην καρδιά μας'' ανέφεραν στην ανακοίνωση τους μεταξύ άλλων οι ''μερένγκες''.


Τη νέα χρονιά λοιπόν ο 34χρονος πρώην αρχηγός της Ρεάλ θα υπερασπίζεται τα δοκάρια της πορτογαλικής Πόρτο μετά από 25 χρόνια ένδοξης πορείας στο ''Σαντιάγκο Μπερναμπέου''


Αλέξανδρος Μιχαλακάκος