Και επίσημα ''κόκκινος'' ο Μπεντέκε

2015-07-23 18:50


Το σίριαλ που είχε δημιουργηθεί γύρω απ' τη μεταγραφή του Κριστιάν Μπεντέκε στη Λίβερπουλ έλαβε τέλος καθώς ο 24χρονος Βέλγος υπέγραψε στους ''ρεντς'' και ξεναγήθηκε στο ''Άνφιλντ'' φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας.


Το deal με την Άατον Βίλα έκλεισε στα 46,5 εκατ. ευρώ. Ο ταλαντούχος επιθετικός στην τριετία που αγωνίστηκε στους ''χωριάτες'' πέτυχε 42 γκολ σε 88 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις είχε 49 τέρματα σε 101 εμφανίσεις.Βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε.


 Στις πρώτες του δηλώσεις ο γκολτζής φορ τόνισε: '' Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τον Ίαν Άιρ και φυσικά τον προπονητή μου για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν να με φέρουν στην ομάδα. Θεωρώ πως η Λίβερπουλ είναι ο κατάλληλος σύλλογος για εμένα, διότι είχα μια καλή επικοινωνία με τον προπονητή και επιθυμούσα να αποτελέσω μέλος αυτού του πρότζεκτ. Κάθε φορά που ερχόμουν με την Άστον Βίλα στο Άνφιλντ η αίσθηση ήταν πολύ καλή. Πλέον το να βρίσκομαι εδώ και να φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας είναι κάτι το εξαιρετικό''.


Αλέξανδρος Μιχαλακάκος