''Καμπάνα'' για Ιγκουαΐν-πλήγμα για Νάπολι

2016-04-05 22:53

Δεν περνάνε ‘’μαγκιές’’ στους διαιτητές πλέον, μετά το νέο κανόνα  σύμφωνα με τον οποίο, απαγορεύεται ακόμα και να ακουμπήσεις το διαιτητή και ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν το κατάλαβε για τα καλά αυτό, καθώς για σπρώξιμο στο διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα όπου η Νάπολι ηττήθηκε με 3-1 από την Ουντινέζε , τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, στην αναφορά της ομοσπονδίας της Serie A, τιμωρήθηκε με  μια αγωνιστική για τις δυο κίτρινες και την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε. Δέχτηκε και άλλες τρεις αγωνιστικές ποινή, επειδή εξύβρισε και έκανε απρεπή χειρονομία στον διαιτητή και επειδή έφερε πολύ κοντά το πρόσωπο του στο διαιτητή και τον έπιασε, ώστε να χρειαστεί επέμβαση των συμπαικτών του για να ηρεμήσει,  και συμπεριφέρθηκε άσχημα απέναντι σε συμπαίκτη του. Εκτός από τις αγωνιστικές ποινές, ο 28χρονος διεθνής Αργεντινός, χρεώθηκε και με χρηματικό πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ.

Για τους Ναπολιτάνους, αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν τον βασικό και πιο φορμαρισμένο επιθετικό τόσο της ίδιας της ομάδας, όσο και ολόκληρης της Serie A, για τα παιχνίδια με την Βερόνα, εντός, το ντέρμπι με την Ίντερ, εκτός, με την Μπολόνια εντός και το ντέρμπι με τη Ρόμα, εκτός, γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την υπόθεση τίτλο, καθώς ήδη η διαφορά από την πρωτοπόρο Γιοβέντους βρίσκεται στους 6 βαθμούς και μένουν μόλις 7 αγωνιστικές για το φινάλε.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος