"Μαύρος γάτος" ο Λενς!

2015-07-16 23:44


Παίκτης της Σάντερλαντ είναι και επίσημα ο Ζερμέιν Λένς. Ο 27χρονος Ολλανδός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με την Αγγλική ομάδα. Ο Λένς πέρσι αγωνιζόταν στην Ντιναμό Κιέβου, αλλά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία ψαχνόταν για να φύγει και η λύση της Σάντερλαντ του φάνηκε ιδανική. Ο Λενς μπορεί να αγωνιστεί ως επιθετικός, εξτρέμ, αλλά αποδίσει καλύτερα ώς δεύτερος επιθετικός. Ένα από τα δυνατά του στοιχεία είναι η ταχύτητα του και αυτό μπορεί να τον βοηθήσει στην απαιτητική Premier League!


Οι "μαυρόγατες" είναι η τέταρτη ομάδα της καριέρας του, αφού έχει αγωνιστεί σε Αλκμααρ, PSV και Ντιναμό Κιέβου. Με την PSV έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του αφού σε τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μέτρησε 96 συμμετοχές και 34 τέρματ, ενώ κατέκτησε και ένα κύπελλο Ολλανδίας τη σεζόν 2011/12.


Ο διεθνής Ολλανδός έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ από το 2010 είναι μέλος της ανδρικής ομάδας στην οποία μετρά 29 συμμετοχές και 9 γκολ. Ο παίκτης ήταν μέλος της ομάδας του Φαν Χαλ που κατέλαβε την τρίτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.


ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ