Μεγάλοι ''μνηστήρες'' για Θεμπάγιος

2018-03-21 16:33

, SPAIN - JANUARY 10: Dani Ceballos of Real Madrid during the Spanish Copa del Rey  match between Real Madrid v Numancia on January 10, 2018 (Photo by Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images)

Τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων έχει συγκεντρώσει πάνω του, ο Ντάνι Θεμπάγιος, της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Ισπανός μέσος, πέρσι εντυπωσίασε στη Μπέτις και έκανε την Ρεάλ να τον αποκτήσει καθώς κατάλαβε την αξία του και τις δυνατότητες του. Φέτος, έχει πάρει τις ευκαιρίες του απ’ τον Ζινεντίν Ζιντάν, έχοντας παίξει σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και σε αυτά έχει σκοράρει 2 γκολ, πραγματοποιώντας γενικά αρκετά καλές εμφανίσεις, ωστόσο συνήθως αγωνίζεται για λίγο περνώντας ως αλλαγή. Έτσι, ακούστηκε το όνομα της Λίβερπουλ που πρώτη εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι. Πιο πρόσφατα, εξέφρασαν ενδιαφέρον και οι ιταλικές, Γιουβέντους και Μίλαν.

Αν ο παίκτης συνεχίζει να μην έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ώστε να βελτιωθεί, τότε οι ‘’μερένχες’’ θα σκεφτούν να τον δώσουν δανεικό σε ομάδα που θα μπορεί να παίξει παραπάνω. Το αν θα είναι κάποια απ’ τις προαναφερθείσες ή κάποια άλλη, που σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες ενδιαφερόμενες, θα το μάθουμε το καλοκαίρι.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος