Μιλανέζος και ο Μάουρι

2015-07-07 23:38


Το μεταγραφικό ντεμαράζ στη Μίλαν δεν έχει τελειωμό καθώς μετά τους Ροντρίγκο Έλι, Αντρέα Μπερτολάτσι, Κάρλος Μπάκα και Λουίς Αντριάνο έκανε δικό της άλλον έναν νέο και ικανό παίκτη τον 19χρονο Αργεντινό μέσο Χοσέ Μάουρι που έμεινε ελεύθερος από την Πάρμα μετά τον υποβιβασμό της στη Serie D. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήταν μια από της φετινές αποκαλύψεις με τη φανέλα των ''Παρμένσις'' είναι ένας ταλαντούχος κεντρικός μέσος που θα παλέψει με τους Μπερτολάτσι και Πόλι για να εκτοπίσουν τον Ρικάρντο Μοντολίβο από τη βασική θέση που είναι υπό διεκδίκηση καθώς αυτή του  Νάιτζελ Ντε Γιονγκ θεωρείται'' καπαρωμένη'' στο βασικό σχήμα των ''ροσονέρι''. 


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μίλαν πλέον, τόνισε: "Μπορώ να πω πως το όνειρο έγινε πραγματικότητα", ενώ στη συνέχεια υποστήριξε:"Ακολουθούσα τη Μίλαν από μικρός, λόγω της μικρής αντιπαλότητας που υπάρχει με την Μπόκα Τζούνιορς".


"Είδωλό μου ήταν ο Γκατούζο. Από την στιγμή που ενδιαφέρθηκε η Μίλαν... κάτι με έσπρωχνε προς τα εδώ. Χρειάζεται να βελτιωθώ, όπως και η Μίλαν. Ελπίζω να το πετύχουμε μαζί".


Αλέξανδρος Μιχαλακάκος