''Μπαμ'' με Ελ Σαραουϊ η Μονακό

2015-07-14 23:47


 

Η Μονακό έκανε  το δικό της ''μπαμ'' στο φετινό μεταγραφικό παζάρι αφού απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μίλαν τον Στεφάν Ελ Σαραουϊ. Οι Μονεγάσκοι εδώ και καιρό βρίσκονταν εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις με τους ''ροσονέρι'' για τον δανεισμό ή την απόκτηση του παίκτη ως ελεύθερο με τις συζητήσεις να γίνονται σε καλό κλίμα. Εν τέλει ο ''Φαραώ'' θα παίξει για έναν χρόνο δανεικός στο Πριγκιπάτο, ως το επόμενο καλοκαίρι δηλαδή, ενώ η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ διαθέτει και οψιόν αγοράς του  22χρονου μεσοεπιθετικού σε 12 μήνες. 


Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Αίγυπτο, σημείωσε πέρυσι 18 συμμετοχές και 3 γκολ στη SerieA αλλά αυτή η συγκομιδή του έγινε μετά την επιστροφή του έπειτα από ένα σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. 


Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ελ Σαραουϊ ανέφερε: ''Είναι εξαιρετικό συναίσθημα που υπέγραψα στη Μονακό. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου δίνει. Ελπίζω να' χουμε μια πετυχημένη σεζόν και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας''


Αλέξανδρος Μιχαλακάκος