Να «σπάσει» την κατάρα

2015-10-29 17:26
Η 3η αγωνιστική για την Ευρωλίγκα περιλαμβάνει πολύ δυνατά παιχνίδια. Αυτό που ξεχωρίζει όμως έχει ελληνικό ενδιαφέρον.
Ο λόγος για το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός, ένα παιχνίδι που κοντεύει να γίνει θεσμός αφού κάθε χρόνο από την χρονιά 2013 και μετά βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, με νικητές πάντα τους «Καταλανούς» και οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν τέλος σε αυτό το αρνητικό ρεκόρ.
Η ομάδα του ''Σάσα'' Τζόρτζεβιτς δείχνει φέτος να έχει τα κριτήρια για να κάνει το βήμα παραπάνω, στόχος είναι η 1η θέση στον όμιλο, άλλα για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πάρει την νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και ειδικά εκτός έδρας.Ο Όγκνιεν Κούζμιτς τελικά φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος για την σημαντική αναμέτρηση σε αντίθεση με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς που ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στη μέση.
Από την άλλη μεριά ο Τσάβι Πασκουάλ δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα έχει στην διάθεσή του τον Τζάστιν Ντόελμαν αφού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο, ενώ έχει επανέλθει ο Σαμάρντο Σάμιουελς.
Αυτή θα είναι η 35η αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα, με την Μπαρτσελόνα να μετράει 22 νίκες και τον Παναθηναϊκό μόλις 12.
 
Οι σημερινοί αγώνες είναι οι εξής:
Β' όμιλος
Ανατολού Εφές-Τσεντεβίτα (20:45)
Λιμόζ-Λαμποράλ Κούτσα (21:30)
Γ' όμιλος
Καρσίγιακα-Ζαλγκίρις (18:45)
Μπαρτσελόνα Παναθηναικός (22:00)
Δ' όμιλος 
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάμπεργκ (19:00)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σάσαρι (21:05)
 
Γιώργος Βενιέρης