Νέο σοκ για Ιταλία, εκτός Euro και ο Βεράτι

2016-05-09 11:48

Νέα απώλεια προέκυψε για την αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στο Euro, καθώς μετά τον Κλαούντιο Μαρκίζιο που λόγω τραυματισμού δεν βρίσκεται στις επιλογές του Αντόνιο Κόντε, εκτός θα μείνει και ο Μάρκο Βεράτι καθώς αναμένεται να χειρουργηθεί στη βουβωνική χώρα.

Συγκεκριμένα, ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για οκτώ εβδομάδες. Έτσι, είναι σίγουρο ότι δεν θα προλάβει να βρίσκεται στα γήπεδα της Γαλλίας με την εθνική Ιταλίας, τον επόμενο μήνα και είναι άλλος ένας σημαντικός παίκτης που θα λείπει για τους ‘’Ατζούρι’’.

 Ο Αντόνιο Κόντε θα έχει σίγουρα στη διάθεση του, τους Μάρκο Παρόλο, Αντόνιο Καντρέβα, Τιάγκο Μότα, Αλεσάντρο Φλορέντσι και Εμανουέλε Τζιακερίνι και τώρα μένει να επιλέξει ποιον άλλο να συμπεριλάβει. Η τελική λίστα πρέπει να έχει καταχωρηθεί στις 23 Μαΐου και ο Ιταλός τεχνικός θα έχει τις επιλογές των βετεράνων Αντρέα Πίρλο, Ρικάρντο Μοντολίβο και Ντανιέλε Ντε Ρόσι ή εναλλακτικά τις πιο νεανικές και λιγότερο έμπειρες λύσεις των Ρομπέρτο Σοριάνο, Φεντερίκο Μπερναντέσκι και Τζορτζίνιο. Την  ώρα που οι ‘’πρωτάρηδες’’ στην εθνική, Ντανιέλε Μπαζέλι και Στέφανο Στουράρο είναι επίσης στις σκέψεις του.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος