''Ντύνεται'' Ντοναρούμα ο Λοκατέλι

2016-04-08 09:21

Το ντέρμπι της Μίλαν απέναντι στη Γιουβέντους, στο ‘’Σαν Σίρο’’, όχι μόνο πλησιάζει, αλλά απέχει λιγότερο από 48 ώρες και όλοι μιλάνε για το πώς θα παραταχθούν οι δυο ομάδες, με τους ‘’ροσονέρι’’ να ετοιμάζουν μια... έκπληξη στη ‘’Βέκια Σινιόρα’’.

Συγκεκριμένα, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, έχοντας τιμωρημένο τον Αντρέα Μπερτολάτσι, αλλά με τον Γιουράι Κούτσκα να επιστρέφει, έψαχνε τον τέταρτο παίκτη που θα βάλει στη μεσσαία γραμμή, έχοντας σίγουρους τους Μοντολίβο, Μποναβεντούρα και Κούτσκα για τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις του ρόμβου του. Ως τρίτο παίκτη πίσω από το 10αρι Μποναβεντούρα, δοκίμασε στην προπόνηση τον Αντρέα Πόλι, τον Χοσέ Μάουρι και τον 17χρονο Μανουέλ Λοκατέλι. Και μαντέψτε ποιος ‘’κέρδισε’’ τον  Κροάτη, προπονητή.

Ναι ο Λοκατέλι, που ήρθε από τις ακαδημίες της Μίλαν, διεθνής με όλες τις ‘’μικρές’’ εθνικές ομάδες της Ιταλίας, με στυλ παιχνιδιού αλά Πίρλο, τρομερή ηρεμία στο παιχνίδι του, έξυπνες πάσες και καλή μακρινή μπαλιά. Όπως είχε γίνει και με τον 16χρονο τότε Τζίτζι Ντοναρούμα, πριν λίγους μήνες, έτσι και τώρα με τον 17χρονο Μανουέλ Λοκατέλι, που  όπως ανακοίνωσε το Milan Channel, ο Μιχαΐλοβιτς τον ρίχνει να κάνει ντεμπούτο και βασικός στα πολύ ‘’βαθιά’’.

 Σίγουρα, είναι ένας ακόμα λόγος για να παρακολουθήσει κανείς αυτό το ντέρμπι.

 

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος