Ο Ολυμπιακός... ''αγκάθι'' στην πώληση του Μανωλά

2016-07-25 22:02

Πολύ μεγάλο ντόρο έχει δημιουργήσει το θέμα της ενδεχόμενης πώλησης του Κώστα Μανωλά, από την Ρόμα σε κάποια άλλη ομάδα αυτό το καλοκαίρι.
 

Αναλυτικά, έχουν ακουστεί διάφορες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Έλληνα διεθνή με εντονότερο να φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Τσέλσι, του Αντόνι Κόντε. Ωστόσο, η Ρόμα δεν φαίνεται να… ‘’καίγεται’’ να πουλήσει τον 25χρονο σέντερ μπακ. Πριν λίγες μέρες, ακούστηκε μάλιστα πως είχε ένα μικροεπεισόδιο με τον Κέβιν Στρούτμαν στην προπόνηση και ο Ολλανδός, έπειτα από ένα σκληρό τάκλιν του Μανωλά, αναφώνησε: ‘’Αφήστε τον να φύγει’’.
 

Μάλλον η Ρόμα θέλει να κρατήσει άλλον ένα χρόνο τον Μανωλά και γιατί είναι πλέον ένας πολύ αξιόπιστος στόπερ και σίγουρα πιστεύει ότι αν κάνει κι άλλη καλή χρονιά θα τον πουλήσει ακόμα ακριβότερα. Όμως είναι μόνον αυτοί οι λόγοι;

 

O γνωστός δημοσιογράφος των Sunday Times, Sports Illustrated και άλλων γνωστών μέσων του εξωτερικού, Ντάνκαν Κάστλς με δημοσίευμα του στο Twitter, ανέφερε πως η Ρόμα θα πρέπει να καταβάλει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης στον Ολυμπιακό, εάν ο Μανωλάς πωληθεί φέτος και πως είναι πιθανόν να παραμείνει στους Ρωμαίους.
 

Χθες, ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα ανέφερε σε συνέντευξη του πως μόνο ο Ολυμπιακός πιέζει για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, είπε οργισμένος στους εκπρωσόπους του ιταλικού τύπου: «Γιατί δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του; Έχει συμβόλαιο! Μόνο ο Ολυμπιακός μας πιέζει κάθε μέρα για αυτή την ιστορία, γιατί αν τον πουλήσουμε, θα έχει σημαντικό ποσοστό κέρδους. Η Τσέλσι είναι απλά μια φήμη. Είναι χαρούμενος ο Μανωλάς και ούτε έχει ζητήσει αύξηση, όπως έχει γραφτεί»

Όπως είναι κατανοητό, η Ρόμα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Μανωλά για άλλη μια χρονιά και να γλιτώσει το υψηλό ποσό που πρέπει να δώσει στον Ολυμπιακό, ο οποίος επιθυμεί το αντίθετο.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος