Οι 5+1 καλύτερες στιγμές του Generalmente το 2015

2015-12-31 18:07

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες του Generalmente.gr, σε λίγες ώρες φεύγει το 2015 και αποφασίσαμε να βρούμε τις 6 κορυφαίες στιγμές του site μέσα στο δύσκολο, για όλους, 2015. Το Generalmente υπάρχει εδώ και 8 μήνες και έχει καταφέρει πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Αν και δεχτηκε πολλές επιθέσεις από κράχτες, επέζησε και έγινε δυνατότερο και καλύτερο. Το ταβάνι μας είναι μόνο ο ουρανός, οπότε να περιμένετε ακόμη καλύτερα πράγματα μέσα στο 2016! Λοιπόν, σας παραθέτουμε τις 6 καλύτερες στιγμές μας, ελπίζοντας να τις απολάυσετε (ξανά).

1. 16/6/2015: Ανεβαίνει στο Generalmente.gr μια συνέντευξη από το τραγουδιστή των FlyByWire, Phoenix. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνέντευξη και θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. 

www.generalmente.gr/news/o-alithinos-foinikas/

O Phoenix με τον συντάκτη του Generalmente.gr, Βασίλη Σαμπάνη!

Ο Phoenix με τον συντάκτη του Generalmente.gr, Φανούρη Ροδίτη!

 

2. 17/6/2015: Μια ημέρα μετά τη συνέντευξη του Phoenix, στο Generalmente.gr ανέβηκε ένα αφιέρωμα για το κορυφαίο ράπερ όλων των εποχών, τον 2 Pac. Αυτό το αφιέρωμα ήταν μόνο η αρχή, αφού μετά ακολούθησαν και αλλά αφιερώματα, ενω σας υποσχόμαστε πως το 2016 θα βάλουμε ακόμη περισσότερα. 

www.generalmente.gr/news/o-vasilias-tis-rap/

3. 18/7/2015: Λίγο μετά την άφιξη του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, φτιάξαμε ένα πλούσιο αφιέρωμα για τη ζωή του Πορτογάλου coach. Πραγματικά, όσοι δεν έχουν διαβάσει το συγκέκριμένο αφιέρωμα, αξίζει να το κάνουν ακόμη και τώρα που πέρασε καιρός.

www.generalmente.gr/news/marko-silva-o-moyrinio-no2/

 

4. 11/12/2015: Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να κάνουμε μια "δυνατή" συνέντευξη, όμως τα καταφέραμε. Συναντήσαμε έναν εκ των κορυφαίων Ελληνών αθλητών και τον καλύτερο πολίστα, τον Γιώργο Αφρουδάκη και κάναμε μια αξιοζήλευτη συνέντευξη. 

www.generalmente.gr/news/giorgos-afroydakis-epidioxa-na-pao-ston-panathinaiko/


Ο συντάκτης του Generalmente.gr, Γιώργος Βενιέρης, μαζί με τον Γιώργο Αφρουδάκη! 
 

Ο συντάκτης του Generalmente.gr, Φανούρης Ροδίτης, μαζί με τον Γιώργο Αφρουδάκη!

 

5. 14/12/2015: Τρεις μέρες μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Αφρουδάκη, στο Generalmente.gr ανένηκε μια ακόμη συνέντευξη, αυτή του ανερχόμενου ράπερ, D-Light. Αυτή η συνέντευξη, για να είμαι ειλικρινής, έγινε κατά τύχη, όμως βγήκε πολύ καλή και αξίζει να τη (ξανά) διαβάσετε.

www.generalmente.gr/news/yparchei-poly-savoyra-sto-choro-tis-ellinikis-rap-skinis/

 

 

D-Light

Οι συντάκτες του Generalmente.gr, Κωνσταντίνος Τζαδήμας και Φανούρης Ροδίτης, μαζί με τον D-Light!

 

6. Η τελευταία συνέντευξη που ανέβηκε, ήταν αυτή του Ηλία Καραθανάση, ιδρυτικό μέλος των Nigma. Ο Ηλίας είναι πολύ καλό παιδί και αυτό φαίνεται από αυτά που είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Όσοι δε τη διαβάσατε, αξίζει να το κάνετε ακόμη και τώρα!

www.generalmente.gr/news/to-oneiro-moy-einai-na-paixo-moysiki-se-olo-ton-kosmo-kai-na-diaskedazo-toys-anthropoys/

 

Ο φωτογράφος και συντάκτης του Generalmente.gr, Κωνσταντίνος Τζαδήμας, μαζί με τον Ηλία!
 

Ο συντάκτης του Generalmente.gr, Φανούρης Ροδίτης, μαζί με τον Ηλία!
 

Αυτές ήταν οι 6 καλύτερες στιγμές για το 2015. Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη και ευελπιστούμε η επόμενη να είναι καλύτερη και ευκολότερη. Σας ευχόμαστε καλή πρωτοχρονιά, το 2016 να είναι πολλές φορές καλύτερο από το 2015 και πάνω από όλα υγεία!