Οι αντιπαλοι των ελληνικων ομαδων στην Ευρωπη!!!

2015-06-08 17:34

Τα play off ολοκληρώθηκαν και πλέον μπορούν να οριστούν και όλες οι κληρώσεις για την ΟΥΕΦΑ μιας και ουσιαστικά τα μοναδικά ερωτηματικά ήταν οι ελληνικές ομάδες. Πλέον γνωρίζουμε κι εμείς (και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία) πως ο Ολυμπιακός θα μπει κατευθείαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (αυτό το γνωρίζαμε μέρες τώρα), ο Αστέρας Τρίπολης έχοντας κλείσει έναν χρόνο σερί στα γήπεδα θα μπει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα και Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ θα δώσουν τις μάχες τους στους προκριματικούς γύρους
ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» θ' ασχοληθούν με την Ευρώπη στις 27 Αυγούστου. Τότε θα γίνει η κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 15/16 Σεπτεμβρίου. Και ότι και να γίνει ο Ολυμπιακός θα είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.
 

ΣΤΙΣ 28/29 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι «πράσινοι» έχοντας τερματίσει πρώτοι στα play off θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν για πρόκριση στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ. Η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό θα γίνει στις 17 Ιουλίου. Ο Παναθηναϊκός θα είναι στους ανίσχυρους και οι αντίπαλοι του θα είναι μία εκ των Σαχτάρ, Αγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπριζ και Μονακό. Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 28/29 Ιουλίου και η ρεβάνς για τις 4/5 Αυγούστου.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ευκαίρια για ξεκούραση. Η ομάδα της Αρκαδίας μετά από ένα χρόνο σερί στα γήπεδα έκανε την υπέρβαση και πήρε το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτό θα την στείλει κατευθείαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου και ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας.

ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Από την μεριά της η ομάδα του Περιστερίου θα μάθει τον αντίπαλό της στις 17 Ιουλίου και θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στις 30 Αυγούστου με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη στις 6 Αυγούστου. Στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ ο Ατρόμητος θα είναι στους ισχυρούς!

ΜΠΑΛΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

Οσο για τον ΠΑΟΚ; Θα κληθεί να τραβήξει την ταλαιπωρία του Αστέρα Τρίπολης πέρσι το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του για τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ στις 22 Ιουνίου. Και το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 16 Ιουλίου και η ρεβάνς για τις 23 Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις κληρώσεις των προκριματικών του Γιουρόπα (εάν φυσικά προκρίνεται) θα είναι στους ισχυρούς.