Οι κορυφαίοι "KILLER" της Ευρώπης

2017-02-10 14:06

Μπορεί να είμαστε λίγο μετά τα μέσα των κορυφαίων πρωταθλημάτων, όμως εμείς αποφασίσαμε να δούμε τους πρώτους σκόρερ στα πέντε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1). 

 

Premier League

Αποτέλεσμα εικόνας για lukaku 2017

Στο κορυφαίο, για πολλούς, πρωτάθλημα στον κόσμο στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ βρίσκεται ο 23χρονος Βέλγος επιθετικός της Έβερτον, Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος μετράει 16 γκολ. Τη δεύτερη θέση με 15 γκολ μοιράζονται οι Ντιέγκο Κόστα, Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς και Αλέξις Σάντσες. 

 

La Liga

Αποτέλεσμα εικόνας για messi 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για suarez 2017

Την κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο Ισπανικό πρωτάθλημα μοιράζονται δύο από τα επιθετικά όπλα της Μπαρσελόνα. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρεζ, οι οποίοι έχουν σκοράρει 16 φορές. Την πεντάδα κλείνουν ο τρίτος Κριστιάνο Ρονάλντο, που σε μια μέτρια σεζόν για τον ίδιο, έχει 13 γκολ, ο τέταρτος Ιάγο Άσπας της Θέλτα με 11 γκολ και ο πέμπτος Γουίλιαμ Ζοσέ της Σοσιεδάδ με 9 γκολ.

 

Bundesliga

Αποτέλεσμα εικόνας για aubameyang 2017

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στη Γερμανία είναι ο Γκαμπονέζος επιθετικός της Ντόρτμουντ, Πιέρ Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ που μετράει 17 γκολ. Τη δεύτερη θέση μοιράζονται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου και ο Μοντέστ της Κολωνίας, οι οποίοι έχουν σκοράρει από 15 τέρματα, ενώ την πεντάδα κλείνουν ο Βέρνερ της Λειψίας που έχει 11 γκολ και ο Βάγκνερ της Χόφενχαιμ που μετράει 10 τέρματα.

 

Serie A

Αποτέλεσμα εικόνας για dzeko 2017

Στο Ιταλικό πρωτάθλημα από τον πρώτο σκόρερ μέχρι και τον πέμπτο, όλοι είναι πολύ κοντά (δύο γκολ). Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ βρίσκεται ο Βόσνιος επιθετικός της Ρόμα Έντιν Τζέκο, που έχει σκοράρει 17 γκολ. Την δεύτερη θέση μοιράζονται ο φορ της Γιουβέντους Γκονζάλο Ιγκουαϊν και ο εξτρέμ την Νάπολι Ντρις Μέρτενς, που έχουν πετύχει 16 τέρματα, ενώ την τέταρτη θέση τη μοιράζονται ο επιθετικός της Τορίνο Αντρέα Μπελότι και ο αρχηγός της Ίντερ Μάουρο Ικάρντι, που έχουν σκοράρει από 15 γκολ.

 

Ligue 1

Αποτέλεσμα εικόνας για cavani 2017

Στη Γαλλία η πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ είναι πιο ξεκάθαρη, καθώς ο πρώτος είναι με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Την πρωτιά αυτή τη στιγμή κατέχει ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Έντισον Καβάνι με 23 γκολ, ενώ δεύτερος είναι ο φορ της Λυόν Αλεξάντερ Λακαζέτ με 19 τέρματα. Την τρίτη θέσουν μοιράζονται ο αναγεννημένος Φαλκάο της Μονακό και ο επιθετικός της Μαρσέιγ Γκομίς που έχουν πετύχει από 14 γκολ, ενώ την πεντάδα κλείνει ο Πλεά με τα 11 τέρματα που έχει σκοράρει.

 

Η... σούμα

Αποτέλεσμα εικόνας για cavani 2017

Μετά τα αναλυτικά αποτελέσματα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ήρθε η ώρα να δούμε τον καλύτερο σε όλη τη γηραιά ήπειρο. Ο πιο παραγωγικός παίκτης είναι ο Καβανί με τα 23 γκολ, ενώ από πίσω του ακολουθούν οι Λακαζέτ (19 γκολ), Ομπαμεγιάνγκ και Τζέκο (17 γκολ), Λουίς Σουράζ, Λιονέλ Μέσι, Ρομέλου Λουκάκου, Γκονζάλο Ιγκουαϊν και Ντρις Μέρτενς (16 γκολ). 

 

 

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ