Ονειρικά ντεμπούτο!

2016-01-17 13:58

Αυτή η εβδομάδα είχε πολλά ντεμπούτο παικτών, μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο μεταγραφών. Συνήθως, στα ντεμπούτο πολλοί παίκτες δεν παίζουν καλά, έχοντας το άγχος αντίπαλο τους. Όμως, υπάρχουν και παίκτες, που παίζουν εξαιρετικά, έχοντας το κίνητρο να αγωνιστούν στη νέα τους ομάδα. 

Σε αυτό το αφιέρωμα θα σας παρουσιάσουμε 5 παίκτες, που έκαναν ιδανικό ντεμπούτο, με τους τρεις, μάλιστα, να σκοράρουν. Ας δούμε, λοιπόν, τους παίκτες.

Νίκος Καρέλης - Γκενκ 

Ο Νίκος Καρέλης, έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας στο Βέλγιο και τη Γκενκ. Ο Κρητικός επιθετικός, έπαιξε, περίπου, 15 λεπτά και κατάφερε να σκοράρει με ένα εκπληκτικό τέρμα. Μάλιστα, με αυτό το τέρμα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (2-1). Αυτό θα πει ονειρεμένο ντεμπούτο για το διεθνή πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Τσίρο Ιμόμπιλε - Τορίνο

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα και φρόντισε να δείξει τη χαρά του. Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός, ξεκίνησε βασικός και άνοιξε το σκορ για την ομάδα στο 9' με πέναλτι. Μπορεί να μην έβαλε κάποιο εκπληκτικό γκολ, όμως σκόραρε και φρόντισε να "βροντοφωνάξει" παρόν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. 

 

Μπενίκ Αφόμπε - Μπόρνμουθ

Ο Μπενίκ Αφόμπε φρόντισε με το καλημέρα να δείξει γιατί είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπόρνμουθ (10.600.000 ευρώ!). Ο Άγγλος φορ στο ντεμπούτο του με τα "κεράσια" πέτυχε γκολ και έδειξε ορεξάτος. Ο Αφόμπε έκανε το 3-0 στο 75', ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ξεκίνησε βασικός (αντικαταστάθηκε στο 84'). 

 

Σαϊβετ, Σέλβι - Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ

Αμφότεροι ήρθαν στην ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έπαιξαν για πρώτη φορά με τη φανέλα της Νιούκαστλ. Ο Σέλβι έπαιξε όλο το 90λεπτο, ενώ ο Σαϊβέτ, μπήκε στο αγώνα στο 57'. Μπορεί να μη σκόραραν, όμως έδειξαν θετικά στοιχεία στο ντεμπούτο τους και βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη (2-1 τη Γουέστ Χαμ).

 

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ