Παλικαρίσια νίκη για την Μπιλμπάο

2015-11-26 22:54
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο σκόραρε νωρίς νωρίς στο 10ο λεπτό με τον Σουσσαέτα και φαινότανε ότι θα έχουν εύκολη βραδιά, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς και στο 41ο λεπτό  ήρθε η ισοφάριση για την Άουγκσμπουργκ από τον Τροχόφσκι. Στην συνέχεια η Άουγκσμπουργκ παρουσιάστηκε με διαφορετικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και στο 59ο λεπτό έκανε την ανατροπή με τον Μπομπαντίλα. Οι βάσκοι του Βαλδέρδε, όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 83 λεπτό ήρθε η ισοφάριση με τον Αντουρίθ,και 3 λεπτά αργότερα ήρθε η ολική ανατροπή για την Αθλέτικ Μπιλμπάο με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αντουρίθ, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Παρτιζάν επικράτησε με 2-1 της Άλκμααρ μέσα στην Ολλανδία! Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο και έληξε χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αλκαμάαρ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 49ο λεπτό σκόραρε με τον Ντος Σάντος Σόουζα. Στο 65ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την Παρτιζάν με το γκολ του Αμπουμπακάρ. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ζιβκοβιτς στο 90ο λεπτό. 
Ο όμιλος έχει διαμορφωθεί ως εξής: 12 βαθμους Αθλέτικ Μπιλμπάο, 9 βαθμους η Παρτιζαν, 6 βαθμούς η Άουγκσμπουργκ και 3 βαθούς η Αλκμάαρ.
 
Παναγιώτης Μελισσάρης