Παρελθόν απ' τον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης

2016-08-08 21:09

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν πλέον Πανιώνιος και Μαρινός Ουζουνίδης, αφού η Νεοσμυρνιώτες ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας του με τον Βορειοελλαδίτη τεχνικό.

Ο λόγος που αναφέρεται ότι στοίχισε στον 47χρονο κόουτς την δουλειά του, είναι το θέμα που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό με την επικείμενη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, άσχετα αν τελικά δεν ευοδώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθιστά σαφές προς τον φίλαθλο κόσμο της, πως στην ομάδα μας θέση έχουν μόνο αυτοί που συντάσσονται με το όραμα μας, για έναν μεγάλο ΠΑΝΙΩΝΙΟ. 

Στο πλαίσιο αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας. 

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να γνωρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας, θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γι αυτή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Κατόπιν τούτων, το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του, καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος