Πήρε Ρίδερ η Σάλκε

2015-07-23 18:47


Στην Σάλκε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάσα Ρίδερ που υπέγραψε για 1+1 χρόνο συμβόλαιο με τους ''βασιλικούς μπλε''. Ο 32χρονος Γερμανός αγωνιζόταν στη Φράιμπουργκ και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Ατσούτο Ουτσίντα στο δεξί άκρο της άμυνας που θα επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε Χορστ Χελντ χαρακτήρισε τον Ρίδερ ''έμπειρο'' και ''προσωπικότητα'' ενώ συνέχισε λέγοντας : ''Η Σάλκε έχει αρκετούς νέους και ταλαντούχους παίκτες στη ομάδα. Είναι σημαντικό αυτοί οι παίκτες να μπορούν να επικοινωνούν με τους πιο έμπειρους και να παίρνουν κάποιες συμβουλές από αυτούς''.

Στα πρώτα του λόγια ως παίκτης της Σάλκε δήλωσε: ''Η Σάλκε με ήθελε άλλες δυο φορές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελικά έγινε η συμφωνία. Θέλω να πετύχω με την ομάδα και θέλω να συνεισφέρω για να επιτευχθεί αυτό''.

Ο έμπειρος μπακ είχε ξεκινήσει την καριέρα του απ' τη Φράιμπουργκ, αργότερα έπαιξε στη Βόλφσμπουργκ, την Κολωνία, την Φούλαμ ως δανεικός και πέρυσι επέστρεψε στη Φράιμπουργκ αγωνιζόμενος 19 φορές. Συνολικά στη Μπουντεσλίγκα έχει 226 παιχνίδια και 66 στην Πρέμιερ Λιγκ.


Αλέξανδρος Μιχαλακάκος