Ποντάρισμα με το σταγονόμετρο

2016-01-10 20:06

Η Δεύτερα, πάντα είναι μια μέρα για να αποτοξινωθείς από το στοίχημα, λόγω των περιοριασμένων αγώνων. Βέβαια, οι παίκτες δεν σταματάνε να παίζουν. Σήμερα θα παίξουμε, αλλά δε θα ποντάρουμε πολλά. 

Ας δούμε λοιπόν τις τρεις επιλογές:

 

954: Απόλλων Σμύρνης-ΑΟ Κασσιόπη

Ώρα διεξαγωγής: 18:00

Ανώτερη ποιοτικά ομάδα αυτή του Απόλλωνα. Έχει 7/7 νίκες και πάει τρένο. Οι μόνες ήττες του Απόλλωνα προήλθαν στο κύπελλο από Ολυμπιακό και Πλατανιά. Η Κασσιόπη δεν είναι άσχημη ομάδα, όμως δύσκολα θα κοντράρει την "Ελαφρά Ταξιαρχεία". Ο άσος στο 1,93 κρίνετε ικανοποιητικός, για αυτό και θα τον επιλέξω.

 

794: Καλλονή-Παναθηναϊκός

Ώρα διεξαγωγής: 19:30

Ανεβασμένος ο Πανθηναϊκός. Προέρχεται από δύο νίκες σε πρωτάθλημα (Παναιτωλικός 4-2) και κύπελλο (Πας Γιάννινα 2-1) και έχοντας κάνει και δύο μεταγραφικές κινήσεις, έχει όλα τα φόντα να πάρει το παιχνίδι. Η Καλλονή πήρε τη νίκη απέναντι στο ΠΑΟΚ, όμως δύσκολα θα κάνει δεύτερο συνεχόμενο "ΜΠΑΜ". Το διπλό στο 1,30 δεν παίζεται, από τη στιγμή που η Καλλονή κάνει "κηδείες", οπότε θα επιλέξω το over στο 1,75, που έρχεται συχνά, τον τελευταίο καιρό και στις δύο ομάδες. 

 

965: Αλμπινολέφε-Μάντοβα

Ώρα διεξαγωγής: 21:00

Ισοροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες ίδιας δυναμικής. Αμφότερες είναι αμυντικές ομάδες και σπάνια βάζουν πολλά γκολ. Πιστεύω πως το παιχνίδι ξεκινάει και τελειώνει στο under (1,50). Αν θέλετε να επιλέξετε κάποιο σημείο, το Χ (2,85) ακούγετε καλό.

 

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ