Ποντάρισμα στο... Τορίνο και στο... Μόναχο

2018-03-31 13:33

Αποτέλεσμα εικόνας για στοιχημα

Γεια σας φίλοι του generalmente.gr, σήμερα θα ασχοληθούμε με τα δύο ντέρμπι των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, τα οποία είναι Γιουβέντους – Μίλαν και Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ.

 

Ας δούμε λοιπόν τα δύο παιχνίδια.

 

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ

Ώρα διεξαγωγής: 19:30

 

Μπάγερν Μονάχου: Από εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τη Λειψία προέρχεται η Μπάγερν Μονάχου. Το σύνολο του Γιουπ Χάινκες είναι κοντά σε ένα ακόμη πρωτάθλημα και σίγουρα αυτή η ήττα δεν καθόρισε κάτι. Η ομάδα του Μονάχου στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις μετράει τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία, ενώ η επιλογή over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί σε τέσσερις από αυτές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη φετινή σεζόν οι Βαβαροί δεν έχουν ηττηθεί στην έδρα τους! Απόντες για τη Μπάγερν είναι οι Κομάν και Νόιερ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ρόμπεν, Μπόατενγκ και Μπερνάτ.

 

Ντόρτμουντ: Από έντος έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στο Ανόβερο προέρχεται η Ντόρτμουντ, η οποία φέτος κυνηγάει τη δεύτερη θέση. Το σύνολο του Πίτερ Στόγκερ στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις μετράει δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ η επιλογή under 2,5 έχει επιβεβαιωθεί στις τρεις από αυτές. Απόντες για τους Βεστφαλούς είναι οι Καγκάβα, Ρόουντ και Γιαρμολένκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντορμ, Ρόις, Τοπράκ και Ζαγκαντού.

 

Εκτίμηση: Η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ κοντά στο πρωτάθλημα και δεν “σκίζεται” να κερδίσει το παιχνίδι, παρά μόνο λόγω γοήτρου. Η Ντόρτμουντ πρέπει να κερδίσει, αν θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Όποιος θέλει να ρισκάρει μπορεί να επιλέξει το διπλό που δίνεται κοντά στο 8.00, αλλά καλή επιλογή είναι και το Χ2 κοντά στο 3.00. Στα γκολ η επιλογή 4-6 γκολ έχει κάποια αξία καθώς η Ντόρτμουντ πρέπει να ανοιχτεί για να βρει το γκολ και η Μπάγερν είναι ικανή επιθετικά, ενώ έχει επιβεβαιωθεί τέσσερις φορές στις τελευταίες πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις.

 

Γιουβέντους – Μίλαν

Ώρα διεξαγωγής: 21:45

 

Γιουβέντους: Η πληγωμένη από τους τραυματισμούς Γιουβέντους προέρχεται από μια απρόσμενη λευκή ισόπαλια απέναντι στη Σπαλ, σε ένα παιχνίδι που δεν άξιζε τη νίκη. Το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις από τον περασμένο Νοέμβριο και την ήττα από την Σαμπντόρια. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τορίνο έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις, ενώ στην έδρα της μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εντός ιταλικών συνόρων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις η επιλογή 2-3 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στις τρεις! Απόντες για “Γηραιά Κυρία” παραμένουν οι Μπερναντέσκι, Κιελίνι και Κουαδράδο, ενώ εκτός θα είναι ο τραυματίας Άλεξ Σάντρο.

 

Μίλαν: Από νίκη με ανατροπή προέρχεται η Μίλαν, η οποία επικράτησε με 3-2 της Κιέβο στην έδρα της. Το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο παραμένει αήττητη έντος ιταλικών συνόρων εδώ και δεκατρία παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι “ροσονέρι” έχουν πέντε σερί νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα! Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ρομανιόλι, ενώ κανονικά θα παίξει ο Καλάμπρια. Εκτός για τους Μιλανέζους θα παραμείνει ο Κόντι, που τραυματίστηκε εκ νέου στο χειρουργημένο γόνατο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αμπάτε.

 

Εκτίμηση: Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Η Γιουβέντους χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει σίγουρα στην πρώτη θέση, ειδικά μετά την απρόσμενη ισοπαλία με τη Σπαλ την περασμένη αγωνιστική. Η Μίλαν επιδιώκει την 14 συνεχόμενη νίκη της, καθώς βρίσκεται στο κυνήγι της πέμπτης θέσης (απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς). Σε αυτό το παιχνίδι φαβορί είναι η ομάδα του Αλέγκρι, όμως το 1.60+ είναι αρκετά χαμηλό. Βλέποντας τα γκολ η επιλογή 2-3 γκολ κοντά στο διπλασιασμό φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς έχει επιβεβαιωθεί στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

 

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ