«Προετοιμάζομαι για το Παγκόσμιο»

2015-06-08 15:46

«Έκανα δύο πολύ καλές κούρσες που αποτέλεσαν μία καλή προπόνηση. Ναι μεν ήταν πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά εμείς το βλέπουμε και σαν προπόνηση. Έδειξα πως είμαι σε καλή κατάσταση και είμαι ευχαριστημένος που ο σύλλογος κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με τους βαθμούς που του δώσαμε», δήλωσε αποκλειστικά στο Generalmente, ο Ολυμπιονίκης μαραθώνιας κολύμβησης, Σπύρος Γιαννιώτης, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ Γουότερ που διεξήχθη στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Για το πρωτάθλημα κολύμβησης, που είναι προ των πυλών, ο κολυμβητής του Ολυμπιακού, τόνισε: «Μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ Γουότερ, υπάρχει κούραση και θα κοιτάξω να ξεκουραστώ μέχρι το πρωτάθλημα κολύμβησης. Στο πρωτάθλημα κολύμβησης θα προσπαθήσω να δώσω όσο περισσότερους βαθμούς στον Ολυμπιακό. Νομίζω, πως αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, για άλλη μια χρονιά. Ο Ολυμπιακός έχει τις καλύτερες μονάδες στο άθλημα και θεωρώ ότι όλοι θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ενόψει και του παγκόσμιου πρωταθλήματος, που θα γίνει στο Καζάν».

Τέλος, ο έλληνας πρωταθλητής μίλησε και για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στο Καζάν και συμμετέχει και ο ίδιος, καταλήγοντας: «Είμαι στον τελευταίο ενάμισι μήνα προετοιμασίας, πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η προπόνηση είναι πολύ έντονη, όμως θα κάνουμε ένα διάλειμμα λόγω του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ώστε να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να μπορέσουμε να αποδώσουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα».