Σχεδόν το απόλυτο!

2015-11-18 23:23

Δύο νίκες και μία ήττα περιελάμβαναν τα παιχνίδια των ελληνικών μας ομάδων με την ΑΕΚ και τον Άρη να παίρνουν μεγάλες νίκες και τον ΠΑΟΚ να χάνει σε ένα κυριολεκτικά δικό του ματς.

Η «Ένωση» πήρε εκδίκηση από την Κράζνι, νικώντας με 72-68 μέσα στην Μόσχα, κάνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο Euro Cup και πλέον απέχει μια ανάσα από την πρόκριση στους «32». Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν για ακόμα μια φορά ο Μαυροκεφαλίδης που είχε 28 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Ο Άρης πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Τραμπζονσπόρ με 78-70 και είναι σε τροχιά πρόκρισης, καθώς όχι μόνο υπερκάλυψε την διαφόρα από τον προηγούμενο αγώνα μεταξύ τους, αλλά με μία ακόμα νίκη στις επόμενες αγωνιστικές, προκρίνεται στους «32» της διοργάνωσης. Παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Ζάρας με 23 πόντους (5/7 τρ.), κάνοντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.
Ο ΠΑΟΚ μόνο ευχαριστημένος δεν μπορεί να είναι από την σημερινή του εμφάνιση, αφού έχασε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια του. Έχοντας +19 στην δεύτερη περίοδο κόντρα στην Σόλνοκι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δέχθηκε ένα 37-14 στην τέταρτη περίοδο, έχασε με 78-69 στην Ουγγαρία και δυσκόλεψε υπερβολικά το έργο πρόκρισης. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Βοϊβόντα με 15 και ο Μιλόσεβιτς με 13 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Βασιλειάδης με 11 πόντους, ήταν και πάλι ο παίκτης που προσπαθούσε να παλέψει, δίχως όμως αποτέλεσμα.
 
 
 
Γιώργος Βενιέρης