Σπουδαία συμφωνία Πλατανιάς-Stoiximan

2015-11-06 15:36


Μετά  από τον Ολυμπιακό άλλη μία ομάδα της Super League ο Πλατανιάς συμφώνησε με την ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος Stoiximan.gr. Από την ερχόμενη αγωνιστική το λογότυπο Stoiximan θα κοσμεί την φανέλα της ομάδας των Χανίων.

Για να επισημοποιήθει η συμφωνία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Μάλεμε . Παρών δήλωσε ο πρόεδρος του Πλατανιά κ.Μανώλης Μαθιουλάκης ο οποίος δήλωσε : "Σας καλωσορίζω, εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, στην παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της ομάδας μας και της Stoiximan. Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω τον κύριο Πάνο Κωνσταντόπουλο, Διευθυντή Επικοινωνίας και Marketing της εταιρείας. Σήμερα δεχόμαστε και επίσημα την Stoiximan στην χορηγική οικογένεια του Πλατανιά. Είναι μια συμφωνία με σημαντικά οφέλη και για τις δύο πλευρές.
Για μας είναι σημαντικό ότι δώσαμε τα χέρια με μια εταιρία όπως η Stoiximan η οποία θα μας στηρίξει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό.
Παράλληλα όμως θεωρούμε ότι εξίσου σημαντική η χορηγική συμφωνία και για την Stoiximan, καθώς ο Πλατανιάς είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Κρήτης στην Super League.
Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω κάτι που για μας στον σύλλογο έχει ιδιαίτερη σημασία. Θέλω να υπογραμμίσω την κοινή θέληση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ και της Stoiximan για συνεργασία και σε άλλα επίπεδα που ξεπερνούν τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς στόχος μας είναι να επεκταθούμε σε ένα πλαίσιο προσφοράς και δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας σε όλην την Κρήτη, σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την χώρα μας".
Ύστερα σειρά στον λόγο πήρε ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan κ.Κωνσταντόπουλος : "Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην εκδήλωση για την επίτευξη της χορηγικής συμφωνίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Πλατανιάς και τη Stoiximan. Είναι σημαντικό να μπορούμε να ενισχύουμε αθλητικές διοργανώσεις και συλλόγους που παλεύουν για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στη Stoiximan επιδιώκουμε να αποδεικνύουμε με κάθε μας συνεργασία αλλά και να μοιραζόμαστε με κάθε συνεργάτη, κοινές αξίες και ιδανικά που επιτρέπουν ακμάζουσα συμπόρευση και λειτουργούν προς την κατεύθυνση ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς στη Stoiximan να μπορούμε να στηρίζουμε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερα, με τη σύναψη της χορηγικής συμφωνίας με τον Πλατανιά, επιβεβαιώνεται η πάγια πρόθεση και στρατηγική στόχευση της εταιρείας που υποδηλώνει τη υπεύθυνη και δυναμική ενδυνάμωση τόσο του αθλητισμού γενικότερα όσο και των ποδοσφαιρικών ομάδων της περιφέρειας ειδικότερα. Είναι μεγάλη μας χαρά να συμπεριλαμβάνουμε στην ολοένα και μεγαλύτερη οικογένειά μας την ομάδα που εκπροσωπεί το κρητικό ποδόσφαιρο στη Superleague στην οποία αποτυπώνεται ένας από τους κοινούς μας στόχους, που δεν είναι άλλος από τη συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση της απόδοσης και της διεκδίκησης ολοένα και καλύτερων αποτελεσμάτων. Δεν σας κρύβω ότι ως Κρητικός και δη Χανιώτης χαρά μου είναι ακόμη μεγαλύτερη κάτι που ισχύει και για τον κ Σπανουδάκη που δυστυχώς δεν κατάφερε παρότι το ήθελε πολύ να είναι εδώ σήμερα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο εξωτερικό.
Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε αθλητικούς συλλόγους και ομάδες που εκφράζουν τα ιδανικά και τις αξίες που ενυπάρχουν στην ίδια την εταιρεία και που επικοινωνούν με τη δραστηριότητα και τις προσπάθειές τους το όραμα για ένα πιο υγιές αθλητικό στερέωμα.
Για την Stoiximan, την κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, η επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό αναγνωρίζεται ως καθήκον και ιδιαίτερα εφόσον οι προσπάθειες για την στήριξη του από το κράτος είναι ένεκα και της κρίσης αποσπασματικές και ελλιπείς. Περήφανα λοιπόν, και κοινωνικά υπεύθυνα συνεργούμε προς κάθε κατεύθυνση ενίσχυσης και στήριξής του.
Η Stoiximan ως Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ Πλατανιάς πρόκειται να σταθεί αρωγός σε όλη την προσπάθεια της ομάδας να αναδείξει τον καλύτερό της εαυτό. Και αυτό εμείς στη Stoiximan επιλέγουμε να το επιβραβεύουμε.
Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ πολλές νίκες στην ομάδα και μια δυναμική αγωνιστική σεζόν". 
Και στο τέλος μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας και αρχηγός της Φανούρης Γουνδουλάκης ο οποίος είπε : "Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία γιατί σε μια τόσο δύσκολη στιγμή του αθλητισμού, αλλά της κοινωνίας γενικότερα, μας στηρίζει και μας βοηθάει. . Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, πάντα μέσα στο αθλητικό ιδεώδες που πρεσβεύει ο Πλατανιάς, προκειμένου να βοηθήσει και η ομάδα με τα αποτελέσματα να γίνει πιο πετυχημένη η συνεργασία αυτή και να κρατήσει αρκετά χρόνια"


Μιχάλης Καραβάς