Στα ''πιτς'' ο Αγουέρο

2018-04-18 12:38

Αποτέλεσμα εικόνας για aguero 2018

Εκτός δράσης θα παραμείνει πλέον ο Σέρχιο Αγουέρο καθώς υποφέρει από τραυματισμό στο γόνατο.

Στο χειρουργείο μπήκε αυτή τη βδομάδα ο Σέρχιο ‘’Κουν’’ Αγουέρο, καθώς υπέφερε από τραυματισμό στο γόνατο που είχε αποκομίσει ένα μήνα πριν στην προπόνηση και επισφκέφθηκε τον φημισμένο ειδικό, Δόκτωρ Ραμόν Κούγκατ. Τον χειρουργείο το κοινοποίησε και ο ίδιος ο παίκτης στο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός, δεν έχει παίξει βασικό από της 4 Μαρτίου, στη νίκη με 1-0 απέναντι στην Τσέλσι. Έχει παίξει μόνο δυο φορές ως αλλαγή, στις ήττες με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτό το μήνα.

 Kαθώς ανάρρωνε από τον τραυματισμό του υπέφερε από πρήξιμο στο γόνατο γι’ αυτό και επιλέχθηκε ένα αναγνωριστικό χειρουργείο περισσότερο για να αποφασισθεί εξ ολοκλήρου η φύση του προβλήματος, που πιστεύεται πως είναι στο μηνίσκο. Η αρθροσκόπηση έχει ταχύτερη αποθεραπεία από άλλα χειρουργεία, ωστόσο ο Αγουέρο θα  μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, χάνοντας την υπόλοιπη σεζόν. Με το πρωτάθλημα να έχει ήδη κατακτηθεί και με την ευρωπαϊκή πορεία να έχει τελειώσει, δεν υπάρχει βιασύνη να επιστρέψει για το φινάλε της σεζόν.

Σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι αποφασισμένος να επανέλθει και να είναι έτοιμος πριν ξεκινήσει. 

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος