Σταθερά ''ροσονέρο'' ο Σούσο

2017-09-25 21:17

Ποδοσφαιριστής της Μίλαν θα συνεχίσει να είναι ο Χεσούς Χοακίν Φερνάντες Σάεθ ντε λα Τόρε ή κοινώς γνωστός ως Σούσο, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ιταλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονπς Ισπανός δεξιός εξτρέμ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους ‘’ροσονέρι’’ που θα έχει διάρκεια  ως το καλοκαίρι του 2022. O Σούσο που αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2015, έναντι κάτι παραπάνω από μόλις 1,3 εκατ. ευρώ, αρχικά δεν εντυπωσίασε και δόθηκε δανεικός στη Τζένοα τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς, όμως εκεί ήταν αρκετά καλός. Έτσι όταν επέστρεψε στην ομάδα του Μιλάνου, έμεινε και ήταν από εκείνους που έκαναν τη διαφορά  πέρσι και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστροφή της Μίλαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Γιουρόπα Λιγκ. Συνεπώς, ήταν αναμενόμενο να επιθυμούν οι άνθρωποι της ομάδας να τον κρατήσουν.

Την σεζόν που πέρασε ο διεθνής Ισπανός, είχε 7 γκολ και 11 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ φέτος μετρά ήδη 3 γκολ και 4 ασίστ σε 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος